![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Musím se dostat nový router pro můj počítač a já vím, absolutně nic o nich. Moje stávající je D-Link DI-524 a potřebuji bezdrátové sítě vytvořené pro můj dům. Dejte mi vědět, pokud budete potřebovat další informace. Děkuji předem. |
|
| |||
| |||
| Máte nějaké zvláštní přání? Jako levné řešení, rychleji, jeden pro streamování médií, atd. Také se vám již žádné bezdrátové síťové karty a tyčinky? Jako spec z nich může omezit routeru můžete získat. |
|
| |||
| |||
| Všechno, co jsem opravdu zajímá je možnost přístupu na internet z mého notebooku. Co se týče bezdrátových karet, já nevím, jestli já, nebo to nemají. |
|
| |||
| |||
| ok, takže pokud chcete jen hádat, Interenet im chcete něco důvěryhodný, ale ne příliš drahé? Heres spíše levný router, ale ze strany Netgear, který jsem vždycky shledán naprosto spolehlivé. A odpovídající bezdrátový USB stick, což je skvělé (Have jeden sám), a nikdy nezklame. Hope, která pomáhá? |
|
| |||
| |||
| Raději bych něco, co jsem mohl jen chodit do obchodu a koupit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Netgear je do jisté míry běžný router, ale to může, ale nemusí být k dispozici v prodejně, můžete "Jen chodit do".
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V takovém případě jakýchkoli router bude pravděpodobně dělat, protože tam nebude velké škály v obchodě.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Otáčejte £ 50 Wireless Router do 400 liber Wireless Router - DD-WRT Průvodce | serverguy | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 17. října 2008 17:34 |
| Nový router | ian65 | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 9. září 2007 19:27 |
| Některé router pomoci prosím. :-( | jaynehull | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 4. Červenec 2007 15:23 |
| Používáte router / modem jen jako router? | jamier1985uk | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 5. červen 2007 01:20 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | škádlení | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. října 2006 05:38 |
| Thread Nástroje | |
| |