μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Νέα Router

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουνίου, 2008, 12:58
Μέλος Ομάδα

Default Νέα Router

Πρέπει να πάρετε μια νέα δρομολογητή για τον υπολογιστή μου και εγώ δεν ξέρουν απολύτως τίποτα γι 'αυτούς. Σημερινό μου είναι D-Link DI-524 και χρειάζομαι ένα ασύρματο δίκτυο που έχει δημιουργηθεί για το σπίτι μου. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 11 Ιουνίου, 2008, 13:47
Ομάδα Δωρητών

Default Νέα Router

Έχετε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία;

Όπως μια φθηνή λύση, πιο γρήγορα μία για streaming media κλπ.

Επίσης έχετε ήδη κάποια ασύρματη κάρτα δικτύου / sticks; Δεδομένου ότι το spec από αυτούς μπορούν να περιορίζουν το δρομολογητή μπορείτε να πάρετε.
Old 11 Ιουνίου, 2008, 13:52
Μέλος Ομάδα

Default Νέα Router

Όλες Είμαι πραγματικά ενδιαφέρει είναι να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το φορητό υπολογιστή μου. Όσο για ασύρματες κάρτες, δεν ξέρω αν κάνω ή δεν έχουν καθόλου.
Old 11 Ιουνίου, 2008, 14:02
Ομάδα Δωρητών

Default Νέα Router

ok, οπότε αν θέλετε απλά interenet im μαντέψουν θέλετε κάτι αξιόπιστο, αλλά δεν είναι υπερβολικά ακριβά;

Heres ένα cheapish δρομολογητή, αλλά πραγματοποιούνται από Netgear που έχω πάντα διαπιστώθηκε ότι είναι απολύτως αξιόπιστα.

Και ταιριάζουν ασύρματο USB stick, το οποίο είναι μεγάλη (Έχετε έναν εαυτό μου) και ποτέ δεν αποτυγχάνει.

Ελπίδα που βοηθά;
Old 11 Ιουνίου, 2008, 14:07
Μέλος Ομάδα

Default Νέα Router

Θα προτιμούσα κάτι που θα μπορούσα μόνο με τα πόδια σε ένα κατάστημα και να αγοράσετε.
Old 11 Ιουνίου, 2008, 21:33
Ομάδα Δωρητών

Default Νέα Router

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας duskmon10 View Post
Θα προτιμούσα κάτι που θα μπορούσα μόνο με τα πόδια σε ένα κατάστημα και να αγοράσετε.
Η Netgear είναι μια αρκετά κοινή router, αλλά μπορεί ή δεν μπορεί να είναι διαθέσιμα σε ένα κατάστημα, μπορείτε να "μόνο με τα πόδια σε".
Πώς οι άνθρωποι υποτίθεται ότι γνωρίζουν τι πλησιέστερο κατάστημα που έχει να προσφέρει;

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 1 Ιουλίου του 2008, 15:33
Συντονιστής Ομάδας

Default Νέα Router

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας duskmon10 View Post
Στην οποία περίπτωση κάθε δρομολογητή κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν, διότι δεν θα υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε κατάστημα.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Στρίψτε ένα £ 50 Wireless Router σε £ 400 Wireless Router - DD-WRT Οδηγός serverguy Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 17 Οκτ 2008 17:34
Νέο router ian65 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 9η Σεπτεμβρίου 2007 19:27
Ορισμένα router βοηθήσει παρακαλώ. :-( jaynehull Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 4 Ιουλ 2007 15:23
Χρησιμοποιώντας ένα router / modem απλά ως ένα δρομολογητή;;; jamier1985uk Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 6 5 Ιουν 2007 01:20
Modem / Router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router & USB Adapter banter Γενική Συζήτηση Hardware 1 5 Οκτ 2006 05:38
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.