![]() |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να πάρετε μια νέα δρομολογητή για τον υπολογιστή μου και εγώ δεν ξέρουν απολύτως τίποτα γι 'αυτούς. Σημερινό μου είναι D-Link DI-524 και χρειάζομαι ένα ασύρματο δίκτυο που έχει δημιουργηθεί για το σπίτι μου. Επιτρέψτε μου να ξέρω αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| Έχετε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία; Όπως μια φθηνή λύση, πιο γρήγορα μία για streaming media κλπ. Επίσης έχετε ήδη κάποια ασύρματη κάρτα δικτύου / sticks; Δεδομένου ότι το spec από αυτούς μπορούν να περιορίζουν το δρομολογητή μπορείτε να πάρετε. |
|
| |||
| |||
| Όλες Είμαι πραγματικά ενδιαφέρει είναι να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το φορητό υπολογιστή μου. Όσο για ασύρματες κάρτες, δεν ξέρω αν κάνω ή δεν έχουν καθόλου. |
|
| |||
| |||
| ok, οπότε αν θέλετε απλά interenet im μαντέψουν θέλετε κάτι αξιόπιστο, αλλά δεν είναι υπερβολικά ακριβά; Heres ένα cheapish δρομολογητή, αλλά πραγματοποιούνται από Netgear που έχω πάντα διαπιστώθηκε ότι είναι απολύτως αξιόπιστα. Και ταιριάζουν ασύρματο USB stick, το οποίο είναι μεγάλη (Έχετε έναν εαυτό μου) και ποτέ δεν αποτυγχάνει. Ελπίδα που βοηθά; |
|
| |||
| |||
| Θα προτιμούσα κάτι που θα μπορούσα μόνο με τα πόδια σε ένα κατάστημα και να αγοράσετε. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Πώς οι άνθρωποι υποτίθεται ότι γνωρίζουν τι πλησιέστερο κατάστημα που έχει να προσφέρει; Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στην οποία περίπτωση κάθε δρομολογητή κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν, διότι δεν θα υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε κατάστημα.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στρίψτε ένα £ 50 Wireless Router σε £ 400 Wireless Router - DD-WRT Οδηγός | serverguy | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 17 Οκτ 2008 17:34 |
| Νέο router | ian65 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 9η Σεπτεμβρίου 2007 19:27 |
| Ορισμένα router βοηθήσει παρακαλώ. :-( | jaynehull | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 4 Ιουλ 2007 15:23 |
| Χρησιμοποιώντας ένα router / modem απλά ως ένα δρομολογητή;;; | jamier1985uk | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 5 Ιουν 2007 01:20 |
| Modem / Router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router & USB Adapter | banter | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 5 Οκτ 2006 05:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |