![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Trebam dobiti nov usmjerivač za moje računalo i znam apsolutno ništa o njima. Moj trenutni jedan je D-Link DI-524 i moram bežičnu mrežu postavljen za moju kuću. Pustiti mene znati ako trebate bilo kakve dodatne informacije. Hvala unaprijed. |
|
| |||
| |||
| Imate li posebne želje? Kao što je jeftin rješenje, brže jedan za streaming medija i sl. Također ste već nemate bilo koji bežične mrežne kartice / štapići? Kao spec od njih svibanj granica usmjerivač možete dobiti. |
|
| |||
| |||
| Sve sam stvarno zanima je bitak u mogućnosti to pristup Internet from moj laptop. Kao za bežične kartice, ne znam da li ja ili ne imati bilo koji. |
|
| |||
| |||
| ok, tako da ako se samo želite Interenet im guessing želite nešto pouzdan, ali ne pretjerano skupo? Krivovjerje cheapish usmjerivač, ali su po Netgear što sam oduvijek utvrdi da se savršeno pouzdani. I odgovarajući bežični USB stick, što je velik (Have one mene) i nikad ne uspije. Nadam se da pomaže? |
|
| |||
| |||
| Radije bih nešto što sam mogla hodati u dućan i kupiti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Netgear je prilično zajednički usmjerivač ali svibanj ili možda neće biti dostupan u trgovini možete "samo hoda u".
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U tom slučaju bilo usmjerivač htijenje vjerojatno ne, jer neće biti velika raznolikost u trgovini.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Skrenite jednom Wireless Router 50 £ u £ 400 Wireless Router - DD-WRT Vodič | serverguy | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 17. listopad 2008 17:34 |
| Novi ruter | ian65 | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 9. rujna 2007 19:27 |
| Neki usmjerivač pomoć ugoditi. :-( | jaynehull | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 4. srpnja 2007 15:23 |
| Koristeći usmjerivač / modem samo kao ruter? | jamier1985uk | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 5. lipnja 2007 01:20 |
| Modem / ruter - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB adapter | zadirkivati | General Hardware Chat | 1 | 5. listopad 2006 05:38 |
| Thread Tools | |
| |