![]() |
|
| |||
| |||
| Szükségem van-hoz kap egy új router a számítógépről, és semmit sem tudok róluk. Jelenlegi közül az egyik egy D-Link DI-524 és szükségem van a vezeték nélküli hálózatot létrehozni, a házam. Hadd tudjam meg, ha szüksége van bármilyen további információt. Köszönöm előre. |
|
| |||
| |||
| Van valami különleges kívánságait? Mint például egy olcsó megoldás, gyorsabb az egyik a streaming média, stb Is van már rendelkezik vezeték nélküli hálózati kártya / botok? Mivel a spec ezek korlátozhatják a router kaphat. |
|
| |||
| |||
| Minden vagyok, tényleg érdekel, hogy hozzáférjenek az internet-m laptop. Mivel a vezeték nélküli kártyák, nem tudom, ha én nem, vagy nem rendelkeznek. |
|
| |||
| |||
| rendben van, tehát ha ön csak akar Interenet im találgatás akarsz valamit, megbízható, de nem túl drága? Heres a cheapish router, de által Netgear amit mindig kiderül, hogy tökéletesen megbízható. És a megfelelő vezeték nélküli USB-stick, ami nagy (Van egy magamnak), és soha nem sikerül. Remélem, hogy segít? |
|
| |||
| |||
| Én inkább valami, hogy én is csak besétálni egy boltban és megvásárolhatják. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Hogy van az emberek kellene tudni, hogy mi a helyi boltba is kínálnak? My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ebben az esetben az útválasztó valószínűleg nem, mert nem lesz rendkívül széles választéka vár.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Forduljon a £ 50 Wireless Router egy £ 400 Wireless Router - DD-wrt útmutató | serverguy | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 17. október 2008 17:34 |
| Új router | ian65 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 9. Szeptember 2007 19:27 |
| Néhány router segítsen kérem. :-( | jaynehull | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 4. július 2007 15:23 |
| Using a router / modem, mivel csak egy router??? | jamier1985uk | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 5. jún 2007 01:20 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | ugratás | Általános fémáru Chat | 1 | 5. október 2006 05:38 |
| Téma eszközök | |
| |