![]() |
|
| |||
| |||
| אני צריך נתב חדש עבור המחשב שלי ואני יודע דבר על אותם. אחד הנוכחי שלי הוא D-Link DI-524 ואני צריך להגדיר את הרשת האלחוטית לבית שלי. תודיע לי אם אתה צריך כל מידע נוסף. תודה מראש. |
|
| |||
| |||
| האם יש לכם משאלות מיוחדת? כגון פתרון זול, מהיר אחד עבור הזרמת מדיה וכו ' גם אתה כבר יש לך כרטיס רשת אלחוטי / מקלות? כמו המפרט מהם עשויה להגביל את הנתב אתה יכול לקבל. |
|
| |||
| |||
| כל מה שאני מעוניין באמת זה להיות מסוגל לגשת לאינטרנט מהמחשב הנייד שלי. לגבי כרטיסים אלחוטיים, אני לא יודע אם אני או אין לך. |
|
| |||
| |||
| , אז אם אתה רק רוצה אישור im interenet מנחש שאתה רוצה משהו אמין אך לא יקר מדי? Heres נתב cheapish, אבל מצד Netgear אשר תמיד מצאתי להיות אמין לחלוטין. תואמים מקל ה-USB האלחוטי, וזה נהדר (יש אחד בעצמי) ואף פעם לא נכשל. מקווה שזה יעזור? |
|
| |||
| |||
| אני מעדיף משהו שאני יכול פשוט ללכת לחנות ולקנות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Netgear הוא נתב די נפוץ אך הוא עשוי או לא יהיו זמינים בחנות אתה יכול "פשוט נכנס".
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| במקרה שבו כל נתב כנראה לעשות, כי לא יהיה מגוון עצום בחנות.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פנה א £ 50 נתב אלחוטי לתוך £ 400 נתב אלחוטי - DD-WRT מדריך | serverguy | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -17 אוקטובר 2008 17:34 |
| נתב חדש | ian65 | רישות, מודמים & VoIP | 5 | 9 ספטמבר 2007 19:27 |
| חלק הנתב עזרה בבקשה. :-( | jaynehull | רישות, מודמים & VoIP | 5 | 4th יולי 2007 15:23 |
| באמצעות נתב / מודם בדיוק כמו נתב? | jamier1985uk | רישות, מודמים & VoIP | 6 | ה -5 בחודש יוני 2007 01:20 |
| המודם / נתב - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + מודם / נתב + מתאם USB | banter | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ה -5 בחודש אוקטובר 2006 05:38 |
| שרשרת כלים | |
| |