![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man reikia gauti naują maršrutizatorių mano kompiuterio ir aš žinau, visiškai nieko apie juos. Mano dabartinis vienas yra D-Link DI-524, ir turiu bevielio tinklo įsteigtas mano namas. Leiskite man žinoti, jei jums reikia daugiau informacijos. Ačiū iš anksto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite kokių nors pageidavimus?
Tokie kaip nebrangus sprendimas, greičiau vienas žiniasklaidos transliacijos ir tt Taip pat jūs jau turite bevielį tinklą kortelės / lazdelių? Kaip juos Spec gali apriboti maršrutizatorius galite gauti. Mano sistema: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Visi I'm tikrai domina, yra galimybė prieiti prie interneto iš savo nešiojamojo kompiuterio. Dėl bevielio ryšio korteles, aš nežinau, jei aš, arba neturi jokios. |
|
| |||
| |||
| Gerai, taigi, jei jūs tiesiog norite interenet im guessing norite ką nors patikimas, bet ne pernelyg brangu? Heres cheapish maršrutizatorius, bet padaryta Netgear kurį aš visada Nustatyta, kad visiškai patikimas. Ir atitikimo Wireless USB Stick, kuris yra didelis (Ar vienas pats), ir niekada nepateikia. Hope that helps? |
|
| |||
| |||
| Norėčiau ką nors, kad galėjau tik nueiti į parduotuvę ir pirkti. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Kaip žmonės turėtų žinoti, ką jūsų vietos parduotuvėje buvo siūlomos? Mano sistema: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šiuo atveju bet kuri maršrutizatorius tikriausiai daryti, nes nebus didelės įvairovės parduotuvėje.