![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Man vajag, lai saņemtu jaunu router manu datoru un es zinu, absolūti neko par tiem. Mans pašreizējais ir D-Link DI-524, un man ir nepieciešams bezvadu tīklu, kas izveidots mana māja. Dariet man zināmu, ja jums nepieciešams vairāk informācijas. Paldies jau iepriekš.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai jums ir kādas konkrētas vēlmes?
|
|||
|
|||
|
Viss, ko es esmu patiesi interesē ir spēja piekļūt internetam no sava klēpjdatora. Kā bezvadu kartes, es nezinu, vai man, vai to nav.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok, tātad, ja jūs vienkārši vēlaties interenet im guessing vēlaties kaut ko uzticamiem, taču nav pārāk dārgi?
Heres cheapish maršrutētāju, bet, ko Netgear kuru es vienmēr esmu atzīts par pilnīgi drošu. Un atbilstības USB wireless stick, kas ir liels (ir viens pats) un nekad neizdodas. Hope that helps? |
|
|
|||
|
|||
|
Es gribētu kaut ko tādu es varētu ieiet veikalā un nopirkt.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Netgear ir diezgan kopējā router, taču tas var būt un var nebūt pieejamas veikalā Jūs varat "tikai ieiet".
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Šādā gadījumā visas router būs iespējams izdarīt, jo nebūs lielu dažādību veikalā.