![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Muszę dostać nowy router dla mojego komputera i wiem nic o nich. Mój obecny jeden jest D-Link DI-524 i muszę bezprzewodowej sieci utworzonej w moim domu. Daj mi znać, jeśli potrzebujesz więcej informacji. Dziękuję z góry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy masz jakieś szczególne życzenia?
Takie jak niedrogie rozwiązanie, szybszej dla mediów strumieniowych, itp. Także nie masz już żadnych bezprzewodowej karty sieciowej lub paluszków? Jako spec z nich może ograniczyć routera można dostać. My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Wszystkie Jestem naprawdę zainteresowany jest możliwość dostępu do internetu z mojego laptopa. Co do karty bezprzewodowej, nie wiem, jeśli to zrobię, albo nie ma żadnych. |
|
| |||
| |||
| ok, więc jeśli chcesz tylko Interenet im guessing chcesz coś godnego zaufania, ale nie zbyt drogie? Heres cheapish router, ale przez Netgear które zawsze okazały się zupełnie niewiarygodne. Oraz dopasowywania bezprzewodowe USB Stick, który jest wielki (Have one się nigdy) i nie. Nadzieję, że pomoże? |
|
| |||
| |||
| Wolałbym coś, że mogę tak po prostu wejść do sklepu i kupić. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Netgear jest dość powszechne routera, ale może być lub nie być dostępne w sklepie można "po prostu chodzić do".
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W takim przypadku routera prawdopodobnie nie, bo nie będzie szerokiego asortymentu w sklepie.