![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Eu am nevoie pentru a obţine un router nou pentru calculatorul meu şi ştiu absolut nimic despre ei. O meu actual este un D-Link DI-524 si am nevoie de o reţea fără fir configurat pentru casa mea. Lasă-mă să ştiu dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii. Mulţumesc în avans.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu aveţi orice doreşte special?
Cum ar fi o solutie ieftina, unul mai repede pentru mass-media de streaming, etc De asemenea, aveţi deja orice placă de reţea wireless / bastoane? Ca spec. dintre ele poate limita la router puteţi obţine. Sistemul meu: FordyPC
|
|
|
|||
|
|||
|
Toate Sunt interesat este într-adevăr în posibilitatea de a accesa internetul de la meu laptop. În ceea ce priveşte plăci wireless, nu ştiu dacă fac sau nu au nici o.
|
|
|
|||
|
|||
|
OK, deci, dacă doriţi doar IM interenet ghicitul vrei ceva demn de încredere, dar nu prea scump?
Heres un router cheapish, dar a făcut prin Netgear pe care l-am găsit întotdeauna să fie perfect fiabile. Şi de potrivire a stick-ul USB fără fir, care este mare (Au o eu niciodată) şi nu reuşeşte. Sper că vă ajută? |
|
|
|||
|
|||
|
Aş prefera ceva ce am putut merge doar într-un magazin si cumpara.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Cum sunt oamenii ar trebui să ştie ce magazinul dvs. locală are la oferta?
Sistemul meu: Krlll
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Caz în care orice router-ul va face, probabil, pentru că nu va exista o imensă varietate de magazin.