![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Musím sa dostať nový router pre môj počítač a ja viem, absolútne nič o nich. Moje súčasné je D-Link DI-524 a potrebujem bezdrôtovej siete vytvorenej pre môj dom. Dajte mi vedieť, ak budete potrebovať ďalšie informácie. Ďakujem vopred. |
|
| |||
| |||
| Máte nejaké špeciálne želanie? Ako lacné riešenie, rýchlejšie, jeden pre streamovanie médií, atď Tiež sa vám už žiadne bezdrôtovej sieťovej karty a tyčinky? Ako špec z nich môže obmedziť routeru môžete získať. |
|
| |||
| |||
| Všetko, čo som naozaj zaujíma je možnosť prístupu na internet z môjho notebooku. Čo sa týka bezdrôtových kariet, já nevím, jestli já, alebo to nemajú. |
|
| |||
| |||
| ok, takže ak chcete len hádať, Interenet im chcete niečo dôveryhodný, ale nie príliš drahé? Heres skôr lacný router, ale zo strany Netgear, ktorý som vždy považoval za úplne spoľahlivé. A zodpovedajúce bezdrôtový USB stick, čo je skvelé (Have jeden sám), a nikdy nesklame. Hope, ktorá pomáha? |
|
| |||
| |||
| Radšej by som niečo, čo som mohol len chodiť do obchodu a kúpiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Netgear je do istej miery bežný router, ale to môže, ale nemusí byť k dispozícii v predajni, môžete "Len chodiť do".
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V takom prípade akýchkoľvek router bude pravdepodobne robiť, pretože tam nebude veľkej škály v obchode.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otáčajte £ 50 Wireless Router do 400 libier Wireless Router - DD-WRT Sprievodca | serverguy | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 17. októbra 2008 17:34 |
| Nový router | ian65 | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 9. septembra 2007 19:27 |
| Niektoré router pomoci prosím. :-( | jaynehull | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 4. Júl 2007 15:23 |
| Používate router / modem len ako router? | jamier1985uk | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 5. jún 2007 01:20 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | škádlení | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 5. októbra 2006 05:38 |
| Thread Tools | |
| |