![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені потрібно, щоб отримати новий маршрутизатор для мого комп'ютера, і я абсолютно нічого не знаємо про них. Мій поточний Одним з них є D-Link DI-524 і мені потрібні бездротові мережі, створеної для мого дому. Дозвольте мені знати, якщо вам потрібна додаткова інформація. Спасибо заранее. |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас якого-небудь конкретного бажання? Такі, як недороге рішення, швидко один для Media Streaming т.д. Крім того, у вас вже є бездротова мережна карта / палички? Як Spec з них може обмежити маршрутизатора ви можете отримати. |
|
| |||
| |||
| Усі Я дійсно зацікавлений в даний час доступ до Інтернету за моїм ноутбуком. Що стосується бездротових карт, я не знаю, якщо я роблю чи ні. |
|
| |||
| |||
| Отже, якщо ви хочете просто вгадуючи Interenet їм хочеться чогось надійного, але не занадто дорого? Херес cheapish маршрутизатора, але зроблені Netgear якої я завжди знаходив бути цілком надійними. І відповідні USB Wireless палиця, якої більше (один собі) і ніколи не підводить. Надії, що допомагає? |
|
| |||
| |||
| Я б вважав за краще що-небудь, що я можу просто ходити в магазин і купити. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Яким чином люди повинні знати, що ваш місцевий магазин вже пропонують? Моя система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У такому випадку будь-якого маршрутизатора, ймовірно, буде робити, тому що там не буде величезного розмаїття в магазині.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Увімкніть £ 50 Беспроводной маршрутизатор в £ 400 Беспроводной маршрутизатор - DD-WRT керівництво | serverguy | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 17 жовтня 2008 17:34 |
| Нові маршрутизатори | ian65 | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 9 вересня 2007 19:27 |
| Деякі маршрутизатора допомогти будь ласка. :-( | jaynehull | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 4 липня 2007 15:23 |
| Використання маршрутизатора / модему тільки як маршрутизатор?? | jamier1985uk | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 5 червня 2007 01:20 |
| Модем / маршрутизатор - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + модем / маршрутизатор + адаптер USB | стьоб | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 жовтня 2006 05:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |