по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Нечетно Свързване на издаване

Reply

Нишка Инструменти
Old 5-ти ноември 2007, 14:42
Новите държави Група

Default Нечетно Свързване на издаване

Здравейте, това е първият ми пост в този сайт и от помощ ще бъде много оценявам.
За около седмица вече съм имал проблем с интернет, където тя тече много бавно. Частта, която произвежда този въпрос толкова странно е, че той само преминава в този режим супер МИГ през определено време на деня (около 3pm - 1am), тогава той става нормално. Обадих се и ми ISP след заседанието с технологии за около два часа се опитва да отстрани проблема, е казал, че това би могло да бъде проблем на мрежата, и че някой от мрежата ще ми се обади скоро. Лицето ми се обади и каза, че всичко е наред и че той вероятно е точно, защото аз се свържете към сървъра е пълен, или нещо такова .. Но как може да бъде, ако това се случва само започна преди седмица от синьо? Имам DSL и използват Westell Модел 327W модем / безжичен рутер (са опитвали блокирането на безжичната но не помогна). Аз съм отчаян за всякакви възможни отговора на моя проблем, и моля да ме уведомите, ако има някаква друга информация не мога да предостави помощ. Благодарности!
Old 5-ти ноември 2007, 17:29
Модератор Група

Default Нечетно Свързване на издаване

Звучи като за времето хората се прибера от училище, работа и други и подписването на проекта и да чатите, сърфиране и сваляне. Може би това, което каза технологии и сървъра е на макс натоварване и забавяне на връзката.

Ако то е същото време, през цялото време след това се надяваме на ISP, ще забележите, че и надграждане на техните сървъри, за да отговорят на търсенето. За съжаление дори и най-бързият компютър (в мрежата) е в крайна сметка по милост на сървъра.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
БТ Voyager 2110 Свързване на издаване robbyd В мрежа, модеми & VoIP 3 5-и парламентарен май 2009 г. 13:54
PSU,,, все още проблем за мен dsaliba Случаи & Power Доставки 7 10-ти септември 2008 13:10
DVD РЕГИОН БРОЙ pjd Дискове & сменяемите носители 1 31 Jan 2008 05:06
PSU проблем ukmm Случаи & Power Доставки 2 14 Дек 2007 15:55
Интернет издание Jake2392 В мрежа, модеми & VoIP 1 22 Окт 2007 15:19
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc