![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, това е първият ми пост в този сайт и от помощ ще бъде много оценявам. За около седмица вече съм имал проблем с интернет, където тя тече много бавно. Частта, която произвежда този въпрос толкова странно е, че той само преминава в този режим супер МИГ през определено време на деня (около 3pm - 1am), тогава той става нормално. Обадих се и ми ISP след заседанието с технологии за около два часа се опитва да отстрани проблема, е казал, че това би могло да бъде проблем на мрежата, и че някой от мрежата ще ми се обади скоро. Лицето ми се обади и каза, че всичко е наред и че той вероятно е точно, защото аз се свържете към сървъра е пълен, или нещо такова .. Но как може да бъде, ако това се случва само започна преди седмица от синьо? Имам DSL и използват Westell Модел 327W модем / безжичен рутер (са опитвали блокирането на безжичната но не помогна). Аз съм отчаян за всякакви възможни отговора на моя проблем, и моля да ме уведомите, ако има някаква друга информация не мога да предостави помощ. Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Звучи като за времето хората се прибера от училище, работа и други и подписването на проекта и да чатите, сърфиране и сваляне. Може би това, което каза технологии и сървъра е на макс натоварване и забавяне на връзката. Ако то е същото време, през цялото време след това се надяваме на ISP, ще забележите, че и надграждане на техните сървъри, за да отговорят на търсенето. За съжаление дори и най-бързият компютър (в мрежата) е в крайна сметка по милост на сървъра. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| БТ Voyager 2110 Свързване на издаване | robbyd | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 5-и парламентарен май 2009 г. 13:54 |
| PSU,,, все още проблем за мен | dsaliba | Случаи & Power Доставки | 7 | 10-ти септември 2008 13:10 |
| DVD РЕГИОН БРОЙ | pjd | Дискове & сменяемите носители | 1 | 31 Jan 2008 05:06 |
| PSU проблем | ukmm | Случаи & Power Доставки | 2 | 14 Дек 2007 15:55 |
| Интернет издание | Jake2392 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 22 Окт 2007 15:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |