menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Odd připojení Výtisk

Reply

Thread Nástroje
Old 5 listopadu 2007, 14:42
Nový člen skupiny

Default Odd připojení Výtisk

Dobrý den, toto je můj první příspěvek na této stránce a pomoci by se velmi oceňovány.
Asi za týden jsem měl problém s mým internetu, kde probíhá velmi pomalu. Ta část, která tento problém tak divné je, že jde pouze do této super lag režimu v průběhu určitého času na den (kolem 3pm - 1am), pak se stává normální. Volal jsem mého ISP a po posezení s tech asi dvě hodiny snaží opravit, bylo jí řečeno, že by mohl být problém v síti, a že by někdo z propojení hovoru mi brzy. Dotyčná osoba mi volal a řekl, že vše v pořádku a že to byl zřejmě jen proto, že jsem připojit k serveru, je plný, nebo něco takového .. Ale jak je to možné, pokud to teprve začalo happening před týdnem z modré? Mám DSL a používat Westell Model 327W modem / bezdrátový router (vyzkoušelo vypnutí bezdrátové ale nebylo pomoci). Jsem zoufalá za případné odpovědi na můj problém, dejte mi prosím vědět, jestli existuje nějaký další info mohu poskytnout pomoc. Díky!
Old 5 listopadu 2007, 17:29
Moderátor skupiny

Default Odd připojení Výtisk

Zní to asi čas lidem dostat domů ze školy, práce atd. a začít podpisu a chatování, surfování a stahování. By mohl být tím, co řekl, a tech serveru je na max. zatížení a zpomaluje připojení.

Pokud je současně po celou dobu pak snad ISP bude upozornění a modernizovat jejich serverech, aby uspokojili poptávku. Bohužel i ta nejrychlejší PC (na net) se nakonec na milost a nemilost server.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
BT Voyager 2110 Připojení Výtisk robbyd Sítě, Modemy & VoIP 3 5. května 2009 13:54
PSU,,, stále problém pro mě dsaliba Případy & Napájecí zdroje 7 10. Září 2008 13:10
DVD REGION VYDÁNÍ pjd Drives & Removable Media 1 31. leden 2008 05:06
PSU téma ukmm Případy & Napájecí zdroje 2 14. prosince 2007 15:55
Internet Výtisk Jake2392 Sítě, Modemy & VoIP 1 22. října 2007 15:19
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.