![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, toto je můj první příspěvek na této stránce a pomoci by se velmi oceňovány. Asi za týden jsem měl problém s mým internetu, kde probíhá velmi pomalu. Ta část, která tento problém tak divné je, že jde pouze do této super lag režimu v průběhu určitého času na den (kolem 3pm - 1am), pak se stává normální. Volal jsem mého ISP a po posezení s tech asi dvě hodiny snaží opravit, bylo jí řečeno, že by mohl být problém v síti, a že by někdo z propojení hovoru mi brzy. Dotyčná osoba mi volal a řekl, že vše v pořádku a že to byl zřejmě jen proto, že jsem připojit k serveru, je plný, nebo něco takového .. Ale jak je to možné, pokud to teprve začalo happening před týdnem z modré? Mám DSL a používat Westell Model 327W modem / bezdrátový router (vyzkoušelo vypnutí bezdrátové ale nebylo pomoci). Jsem zoufalá za případné odpovědi na můj problém, dejte mi prosím vědět, jestli existuje nějaký další info mohu poskytnout pomoc. Díky! |
|
| |||
| |||
| Zní to asi čas lidem dostat domů ze školy, práce atd. a začít podpisu a chatování, surfování a stahování. By mohl být tím, co řekl, a tech serveru je na max. zatížení a zpomaluje připojení. Pokud je současně po celou dobu pak snad ISP bude upozornění a modernizovat jejich serverech, aby uspokojili poptávku. Bohužel i ta nejrychlejší PC (na net) se nakonec na milost a nemilost server. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| BT Voyager 2110 Připojení Výtisk | robbyd | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 5. května 2009 13:54 |
| PSU,,, stále problém pro mě | dsaliba | Případy & Napájecí zdroje | 7 | 10. Září 2008 13:10 |
| DVD REGION VYDÁNÍ | pjd | Drives & Removable Media | 1 | 31. leden 2008 05:06 |
| PSU téma | ukmm | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 14. prosince 2007 15:55 |
| Internet Výtisk | Jake2392 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 22. října 2007 15:19 |
| Thread Nástroje | |
| |