![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας, αυτό είναι το πρώτο μου post στο site και κάθε βοήθεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.
Για περίπου μια εβδομάδα τώρα έχω ένα πρόβλημα με το διαδίκτυο, όπου τρέχει πολύ αργά. Το μέρος που κάνει αυτό το θέμα τόσο περίεργο είναι ότι πάει μόνο σε αυτό το σούπερ υστέρηση λειτουργίας κατά τη διάρκεια ενός ορισμένου χρόνου από την ημέρα (περίπου 3pm - 1am), τότε γίνεται συνήθως. Τηλεφώνησα ISP μου και μετά από συνεδρίαση με τεχνολογίας για περίπου δύο ώρες προσπαθώ να το διορθώσω, είχε πει ότι θα μπορούσε να είναι ένα δίκτυο το θέμα και ότι κάποιος από δικτύωσης θα μου τηλεφωνήσει σύντομα. Το πρόσωπο που μου τηλεφώνησε και είπε ότι όλα ήταν μια χαρά και ότι θα ήταν ίσως μόνο και μόνο επειδή ο διακομιστής να συνδέσω να είναι πλήρης ή κάτι τέτοιο .. Αλλά πώς μπορεί αυτό να είναι, αν αυτό συμβαίνει μόλις ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα από το μπλε; Έχω DSL και η χρήση ενός Westell Μοντέλο 327W modem / Wireless Router (Προσπάθησα απενεργοποιώντας το ασύρματο, αλλά δεν βοήθησε). Είμαι απελπισμένος για τυχόν απαντήσεις στο πρόβλημα μου, και παρακαλώ επιτρέψτε μου να μάθω αν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο μπορώ να παράσχει πληροφορίες για να βοηθήσει. Ευχαριστώ! |
|
|
|||
|
|||
|
Ήχοι όπως και για το χρονικό διάστημα που οι άνθρωποι στο σπίτι από το σχολείο, την εργασία, κ.λπ. και να αρχίσει και να συζητάνε για την υπογραφή, το σέρφινγκ και τη λήψη. Θα μπορούσε να είναι αυτό της τεχνολογίας, είπε και ο διακομιστής είναι στο μέγιστο φορτίο και την επιβράδυνση της σύνδεσης.
Αν είναι την ίδια στιγμή όλο τον χρόνο τότε ελπίζω το ISP θα παρατηρήσετε ότι και να αναβαθμίσει τους servers για την κάλυψη της ζήτησης. Δυστυχώς ακόμα και τα ταχύτερα PC (για το καθαρό) είναι, τελικά, στο έλεος του διακομιστή. |