![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, ovo je moj prvi post na ovom sajtu i bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Za otprilike tjedan dana sam imao problema sa svojim internet gdje teče vrlo sporo. U dijelu koji čini ovaj problem tako čudno je da je to samo ide u ovu super lag način tijekom određenog doba dana (oko 3-1) onda to postaje normalno. Zvao sam i nakon mog ISP sjedi s tech za oko dva sata pokušava popraviti, je rekao da bi to moglo biti problem mrežu i da je neko iz umrežavanje bi me zvati uskoro. Osoba koja me zove i rekao da je sve u redu i da je vjerojatno zbog toga sto sam spojiti na poslužitelj je pun ili nešto slično .. Ali kako to može biti ako se to događa tek počeo tjedan prije kao grom iz vedrog neba? Imam DSL i koristiti Westell Model 327W modema / bežični ruter (su pokušali onemogućiti bežični ali ne pomaže.) Ja sam očajan za eventualne odgovore na moj problem, i molim vas javite mi se ako postoji bilo koje druge informacije koje mogu pružiti pomoć. Hvala! |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao o vremenu ljudi stići kući iz škole, itd. i početi raditi na potpisivanje i razgovarate, surfanje i download. Moglo bi biti ono što je rekao i tech server je na maksimalno opterećenje i usporavaju vezu. Ako je isto vrijeme svih vremena, nadamo se, onda je ISP će to primijetiti i nadogradnja njihove servere da ispuni zahtjev. Nažalost još je najbrže računalo (na internetu) je u konačnici na milost poslužitelju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Voyager BT 2110 Connection Issue | robbyd | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 5. svibanj 2009 13:54 |
| PSU,,, još uvijek u pitanje za mene | dsaliba | Cases & Power Supplies | 7 | 10. Ruj 2008 13:10 |
| DVD REGIJA BROJ | pjd | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 31 siječanj 2008 05:06 |
| PSU problem | ukmm | Cases & Power Supplies | 2 | 14. prosinac 2007 15:55 |
| Internet izdanje | Jake2392 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 22. listopad 2007 15:19 |
| Thread Tools | |
| |