kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Odd Connection Issue

Reply

Téma eszközök
Old November 5, 2007, 14:42
Új tag Csoport

Default Odd Connection Issue

Hello, ez az első post az oldalon, és minden segítséget sokkal appreciated.
Körülbelül egy héten most már a probléma én, ha az interneten fut, nagyon lassú. Az a része, amely ebben a kérdésben igen furcsa, hogy csak akkor megy be ebbe a szuper LAG mód során egy bizonyos ideig a napon (kb. 3-1), akkor ez lesz normális. Felhívtam az én ISP és után ül a tech körülbelül két órán keresztül próbálta megjavítani, azt mondták, hogy lehet egy hálózati probléma, és hogy valaki a hálózati lenne nekem hamarosan. Az a személy, aki hívott és azt mondta, hogy minden rendben volt, és hogy valószínűleg csak azért, mert a kiszolgáló I csatlakozni tele van, vagy valami ilyesmi .. De hogyan lehet, ha ez csak most kezdődött egy hete történt meg a kék? I have DSL és használata Westell Model 327W modem / wireless router (megpróbálták kikapcsolni a vezeték nélküli, de nem segít.) Én vagyok reménytelen minden lehetséges válasz, hogy az én problémám, és kérem, hadd tudjam meg ha van bármilyen más információ i tud segíteni. Köszönöm!
Old November 5, 2007, 17:29
Moderátor Csoport

Default Odd Connection Issue

Úgy hangzik, mint az időben az emberek haza az iskolából, munka stb kezdete aláírásáról és beszélgetni, szörfözés és a letöltéshez. Lehet, hogy mi a technika mondta, és a szerver van max terhelés és lelassítják a kapcsolatot.

Ha ez is egész idő alatt, akkor remélhetőleg az ISP majd, és frissítse a kiszolgálók a kereslet kielégítésére. Sajnos még a leggyorsabb PC (a net) végül a kegyelem a szerveren.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.