Odd Connection Issue Hello, ez az első post az oldalon, és minden segítséget sokkal appreciated.
Körülbelül egy héten most már a probléma én, ha az interneten fut, nagyon lassú. Az a része, amely ebben a kérdésben igen furcsa, hogy csak akkor megy be ebbe a szuper LAG mód során egy bizonyos ideig a napon (kb. 3-1), akkor ez lesz normális. Felhívtam az én ISP és után ül a tech körülbelül két órán keresztül próbálta megjavítani, azt mondták, hogy lehet egy hálózati probléma, és hogy valaki a hálózati lenne nekem hamarosan. Az a személy, aki hívott és azt mondta, hogy minden rendben volt, és hogy valószínűleg csak azért, mert a kiszolgáló I csatlakozni tele van, vagy valami ilyesmi .. De hogyan lehet, ha ez csak most kezdődött egy hete történt meg a kék? I have DSL és használata Westell Model 327W modem / wireless router (megpróbálták kikapcsolni a vezeték nélküli, de nem segít.) Én vagyok reménytelen minden lehetséges válasz, hogy az én problémám, és kérem, hadd tudjam meg ha van bármilyen más információ i tud segíteni. Köszönöm! |