![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, זו ההודעה הראשונה שלי באתר זה וכל עזרה תהיה הרבה ךיתורעה. בערך שבוע עכשיו יש לי בעיה עם האינטרנט שלי בו היא פועלת לאט מאוד. זה הופך את החלק הזה כל כך מוזר הבעיה היא שזה רק הולך לתוך Super Lag במצב זה במשך זמן מסוים של יום (כ 3 - 1) ואז הוא הופך להיות רגיל. התקשרתי לספק האינטרנט שלי ולאחר שישב עם Tech בערך שעתיים מנסה לתקן את זה, נאמר כי היא יכולה להיות בעיה ברשת וכי מישהו מן הרשתות היו קוראים לי בקרוב. האדם קרא לי ואמר כי הכל היה בסדר וזה כנראה שזה רק בגלל השרת אני מתחבר מלא או משהו כזה .. אבל איך זה יכול להיות רק אם זה קורה רק התחיל לפני שבוע לפתע פתאום? יש לי DSL ולהשתמש בו Westell דגם 327W המודם / נתב אלחוטי (יש שניסו להשבית את האלחוטית אבל לא עזר). אני נואשת תשובות אפשריות עבור כל בעיה שלי, אנא תן לי לדעת אם יש כל מידע אחר אני יכול לתת כדי לעזור. תודה! |
|
| |||
| |||
| נשמע כמו על אנשים הזמן לחזור הביתה מבית הספר, וכו ', ולהתחיל לעבוד על החתימה ו שוחח, גלישה והורדה. מה יכול להיות Tech אמר והשרת הוא מקסימום לטעון ו להאט את החיבור. אם היא זמנית כל הזמן אז אני מקווה את ספק שירותי האינטרנט יהיה להבחין כי הוא לשדרג את השרתים כדי לעמוד בעומס. לצערנו, גם את המהירות במחשב (ברשת) היא בסופו של דבר, בבית חנינה של השרת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 2110 חיבור BT נוסע גליון | robbyd | רישות, מודמים & VoIP | 3 | ה -5 בחודש מאי 2009 13:54 |
| PSU,,, עדיין בעיה בשבילי | dsaliba | מקרים & ספקי כוח | 7 | 10 ספטמבר 2008 13:10 |
| אזור ה-DVD ISSUE | pjd | כוננים & נשלפת | 1 | 31 ינואר 2008 05:06 |
| הבעיה PSU | ukmm | מקרים & ספקי כוח | 2 | 14th דצמבר 2007 15:55 |
| הנפקת אינטרנט | Jake2392 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 22 אוקטובר 2007 15:19 |
| שרשרת כלים | |
| |