mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Odd Ryšio numeris

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 5, 2007, 14:42
Naujas Narys

Default Odd Ryšio numeris

Sveiki, tai mano pirmas pranešimas apie šį puslapį ir bet kokią pagalbą būtų much appreciated.
Maždaug savaitę šiol turėjau problemų su mano internetu, kai ji veikia labai lėtai. Dalis, todėl šis klausimas taip keistai, kad jis tik eina į tą super VVG būdas tam tikru paros laiku (apie 3-1), tada jis tampa normalus. Aš pašaukiau savo ISP ir po posėdžio su maždaug dvi valandas Tech bando ištaisyti, buvo pasakyta, kad jis gali būti tinklo problema ir kad kas nors iš tinklo galėtų paskambinti man greičiau. Asmuo, pakvietė mane ir pasakė, kad viskas buvo gerai ir kad ji tikriausiai buvo tik todėl, kad aš prisijungti prie serverio, yra visiškai ar kažkas panašaus .. Bet kaip gali būti, kad, jei tai tik prasidėjo, vyksta savaitę iš mėlynos? Turiu DSL ir naudoti Westell Modelis 327W modem / wireless router (bandė išjungti belaidžio bet nepadėjo). Esu beviltiška už galimus atsakymus į mano problema, ir praneškite man, jei yra bet koks kitas informacijos galiu suteikti pagalbą. Ačiū!
Old Lapkritis 5, 2007, 17:29
Moderatorius Grupė

Default Odd Ryšio numeris

Panašiai kaip apie laiko žmonės iš mokyklos namo, darbas ir tt ir pradėti pasirašymo ir kalbasi, banglenčių ir atsisiųsti. Gali būti, ką pasakė ir technologijų serveris, esant didžiausiai apkrovai ir stabdo ryšį.

Jei jis yra tuo pačiu metu visą laiką tada tikiuosi IPT bus pastebėti ir modernizuoti savo serveriuose patenkinti paklausą. Deja, net greičiausiai PC (dėl grynosios) yra visiškai ne iš serverio malonės.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.