Nepāra Connection Issue Sveiki, šis ir mans pirmais pastu uz šo vietni un jebkuru palīdzību, būtu ļoti appreciated.
Apmēram nedēļu tagad man ir problēmas ar manu internetu, ja tas iet ļoti lēni. Daļa, kas padara šo jautājumu tik dīvaini ir tas, ka tā tikai iet šajā super lag režīma laikā noteiktā brīdī dienā (ap 3-1), tad tas kļūst par normālu. I sauc mana ISP un pēc sēdes ar tech apmēram divas stundas, mēģinot noteikt to, tika teikts, ka tas varētu būt tīkla jautājums un ka kāds no tīklos call me soon. Personai, ko sauc mani un teica, ka viss bija naudas sods, un ka tas bija iespējams tikai tāpēc, ka serveri es varu pieslēgt, ir pilnīgi vai kaut kas līdzīgs, ka .. Bet kā to var izmantot, ja tas tikai nupat sāka notiek pirms nedēļas no zila? Man ir DSL un izmantot Westell Modelis 327W modems / bezvadu maršrutētāju (esam mēģinājuši invaliditāti bezvadu taču nevar palīdzēt). Es esmu izmisis nekādas iespējamās atbildes uz manu problēmu, un, lūdzu, dariet man zināmu, ja ir kāds cits info varu sniegt palīdzību. Pateicība! |