![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam, jest to mój pierwszy post na tej stronie i pomocy byłoby bardzo doceniane. Przez około tydzień teraz miałem problem z moim internetem, gdzie działa bardzo wolno. W części, która sprawia, że ten problem jest tak dziwne, że tylko się w tym trybie super lag podczas pewien czas w ciągu dnia (ok. 3pm - 1am) to staje się normalne. Zadzwoniłem do mojego ISP i po posiedzeniu w technologii około dwóch godzin próbuje to naprawić, został poinformowany, że może być w sieci i problem, że ktoś będzie z sieci call me soon. Osoba wezwał mnie i powiedział, że wszystko było dobrze i że to prawdopodobnie tylko dlatego, że mogę połączyć się z serwerem jest pełna czy coś takiego .. Ale jak może być, że jeśli to tylko happening rozpoczął tydzień temu na niebieski? Mam DSL i użyć Westell Model 327W modem / router bezprzewodowy (próbuje wyłączyć bezprzewodowej, ale nie pomogło). Ja desperacko do wszelkich możliwych odpowiedzi na mój problem, i proszę dać mi znać, jeśli istnieją inne info mogę zapewnić, aby pomóc. Dzięki! |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak o czasie ludzie domu ze szkoły, pracy itp. oraz rozpoczęcie podpisywania i czatowanie, surfing i pobieranie. Czy może być to, co powiedział i tech serwer jest na max obciążenie i spowolnienie połączenia. Jeżeli jest to tym samym czasie cały czas mamy nadzieję następnie ISP zauważy to i aktualizacji swoich serwerów do zaspokojenia popytu. Niestety nawet najszybszy komputer (w sieci) jest ostatecznie w miłosierdzie serwera. |
![]() |
|
| Zakładki |