| Bună ziua, acesta este primul meu post pe acest site si orice ajutor ar fi foarte apreciate.
De aproximativ o săptămână acum am avut o problemă cu meu de internet unde se desfăşoară foarte lent. Partea care face această problemă atât de ciudat este că numai în acest merge super lag modul în timpul unei anumite perioade de timp de zi (în jur de 3pm - 1am), atunci acesta devine normal. Am sunat la ISP-ul meu şi după şedinţa cu o tehnologie de aproximativ doi oră încercând să-l reparaţi, s-a spus că ar putea fi o problemă de reţea şi de faptul că cineva de la reţea ar suna-ma mai repede. Persoana care ma sunat şi a spus că totul a fost bine şi că acesta a fost, probabil, doar pentru că am conecta la server este complet, sau ceva de genul asta .. Dar cum poate fi faptul că, dacă acest lucru se întâmplă doar a început acum o săptămână din senin? Am DSL şi de a folosi un Westell Modelul 327W modem / Wireless Router (au încercat dezactivarea wireless, dar nu a ajuta). Sunt disperat pentru orice posibile răspunsuri la problema mea, şi vă rog să-mi spuneţi dacă există orice alte informaţii pot furniza, pentru a ajuta. Mulţumesc! |