menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Odd pripojenie Výtlačok

Reply

Thread Tools
Old 5 novembra 2007, 14:42
Nový člen skupiny

Default Odd pripojenie Výtlačok

Dobrý deň, toto je môj prvý príspevok na tejto stránke a pomoci by sa veľmi oceňované.
Asi za týždeň som mal problém s mojím internete, kde prebieha veľmi pomaly. Tá časť, ktorá tento problém tak divné je, že ide iba do tejto super lag režime v priebehu určitého času na deň (okolo 3pm - 1am), potom sa stáva normálne. Volal som môjho ISP a po posedenie s tech asi dve hodiny snažia opraviť, bolo mu povedané, že by mohol byť problém v sieti, a že by niekto z prepojenia hovoru mi čoskoro. Dotknutá osoba mi volal a povedal, že všetko v poriadku a že to bol zrejme len preto, že som pripojiť k serveru, je plný, alebo niečo takého .. Ale ako je to možné, ak to teprve začalo happening pred týždňom z modrej? Mám DSL a používať Westell Model 327W modem / bezdrôtový router (vyskúšalo vypnutie bezdrôtovej ale nebolo pomoci). Jsem zoufalá za prípadné odpovede na môj problém, dajte mi prosím vedieť, či existuje nejaký ďalšie info môžem poskytnúť pomoc. Vďaka!
Old 5 novembra 2007, 17:29
Moderátor skupiny

Default Odd pripojenie Výtlačok

Znie to asi čas ľuďom dostať domov zo školy, práce atď a začať podpísaní a chatovanie, surfovanie a sťahovanie. By mohol byť tým, čo povedal, a tech serveru je na max zaťaženie a spomaľuje pripojenie.

Ak je súčasne po celú dobu potom snad ISP bude oznámenie a modernizovať ich serveroch, aby uspokojili dopyt. Bohužel i ta najrýchlejší PC (na net) sa nakoniec na milosť a nemilosti server.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
BT Voyager 2110 Pripojenie Výtlačok robbyd Siete, Modemy & VoIP 3 5. mája 2009 13:54
PSU,,, stále problémom pre mňa dsaliba Prípady & Napájacie zdroje 7 10. September 2008 13:10
DVD REGIÓN VYDANIE pjd Drives & Removable Media 1 31. január 2008 05:06
PSU tému ukmm Prípady & Napájacie zdroje 2 14. decembra 2007 15:55
Internet Výtlačok Jake2392 Siete, Modemy & VoIP 1 22. októbra 2007 15:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.