![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, toto je môj prvý príspevok na tejto stránke a pomoci by sa veľmi oceňované. Asi za týždeň som mal problém s mojím internete, kde prebieha veľmi pomaly. Tá časť, ktorá tento problém tak divné je, že ide iba do tejto super lag režime v priebehu určitého času na deň (okolo 3pm - 1am), potom sa stáva normálne. Volal som môjho ISP a po posedenie s tech asi dve hodiny snažia opraviť, bolo mu povedané, že by mohol byť problém v sieti, a že by niekto z prepojenia hovoru mi čoskoro. Dotknutá osoba mi volal a povedal, že všetko v poriadku a že to bol zrejme len preto, že som pripojiť k serveru, je plný, alebo niečo takého .. Ale ako je to možné, ak to teprve začalo happening pred týždňom z modrej? Mám DSL a používať Westell Model 327W modem / bezdrôtový router (vyskúšalo vypnutie bezdrôtovej ale nebolo pomoci). Jsem zoufalá za prípadné odpovede na môj problém, dajte mi prosím vedieť, či existuje nejaký ďalšie info môžem poskytnúť pomoc. Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Znie to asi čas ľuďom dostať domov zo školy, práce atď a začať podpísaní a chatovanie, surfovanie a sťahovanie. By mohol byť tým, čo povedal, a tech serveru je na max zaťaženie a spomaľuje pripojenie. Ak je súčasne po celú dobu potom snad ISP bude oznámenie a modernizovať ich serveroch, aby uspokojili dopyt. Bohužel i ta najrýchlejší PC (na net) sa nakoniec na milosť a nemilosti server. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| BT Voyager 2110 Pripojenie Výtlačok | robbyd | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 5. mája 2009 13:54 |
| PSU,,, stále problémom pre mňa | dsaliba | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 10. September 2008 13:10 |
| DVD REGIÓN VYDANIE | pjd | Drives & Removable Media | 1 | 31. január 2008 05:06 |
| PSU tému | ukmm | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 14. decembra 2007 15:55 |
| Internet Výtlačok | Jake2392 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 22. októbra 2007 15:19 |
| Thread Tools | |
| |