![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, ово је мој први пост на овом сајту и било који помоћ би било много поштовати. За отприлике недељу дана сам имао проблема са својим интернет где тече врло споро. У делу који чини овај проблем тако чудно је да је то само иде у ову супер лаг начин током одређеног доба дана (око 3-1) онда то постаје нормално. Звао сам и након мог ИСП седи са тецх за око два сата покушава поправити, је рекао да би то могло бити проблем мрежу и да је неко из умрежавање би ме звати ускоро. Особа која ме зове и рекао да је све у реду и да је вероватно због тога сто сам повезати на сервер је пун или нешто слично .. Али како то може бити ако се то дешава тек почео седмица пре као гром из ведрог неба? Имам ДСЛ и користити Уестелл Модел 327У модема / радио рутери (су покушали онемогућите радио али не помаже.) Ја сам очајан за евентуалне одговоре на мој проблем, и молим вас јавите ми се ако постоји било које друге информације које могу да пруже помоћ. Хвала! |
|
| |||
| |||
| Звучи као о времену људи стићи кући из школе, итд и почети да раде на потписивање и разговарате, сурфовање и доунлоад. Могло би бити оно што је рекао и тецх сервер је на максимално оптерећење и успоравају везу. Ако је исто време свих времена, надамо се, онда је ИСП ће то приметити и надоградња њихове сервере да испуни захтев. Нажалост још је најбрже рачунар (на интернету) је у коначници на милост серверу. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Воыагер БТ 2110 Цоннецтион Иссуе | роббыд | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 5 мај 2009 13:54 |
| Псу,,, још увек у питање за мене | дсалиба | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 10. сеп 2008 13:10 |
| ДВД РЕГИЈА БРОЈ | пјд | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 31 јануар 2008 05:06 |
| Псу проблем | укмм | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 14 децембар 2007 15:55 |
| Интернет издање | Јаке2392 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 22 октобар 2007 15:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |