Tek Bağlantı Sayı Merhaba, Bu sitede benim ilk yazı ve her türlü yardım çok büyük mutluluk duyacağız.
Için yaklaşık bir hafta şimdi benim İnternet ile ilgili bir sorun olduğu yerde çok yavaş çalışır. Bu sorunu çok garip yapan bölümü, bu sadece bu süper gecikme moduna normal hale geliyor gün (yaklaşık 3 - 1) sonra belli bir süre geçerli olduğu. Ben ve benim ISS adı yaklaşık iki saat boyunca bir teknoloji bunu düzeltmek için çalışan bakimi, sonra bunun bir ağ sorunu olabilir ve bu ağ birini yakında beni ara da söylendi. Bu kişi beni aradı ve her şeyin yolunda olduğunu ve o muhtemelen sadece sunucu Ben bağlanmak söyledi dolu ya da benzer bir şey .. Ama bu sadece bir hafta önce mavi dışında gerçekleşiyor başladı nasıl olabilir? Ben DSL ve Westell Modeli 327W Modem / kablosuz yönlendirici kullanıyorsanız (denedi kapatmadığından var ama kablosuz yardımcı olmadı). Benim sorunun olası yanıtları, ve eğer ben yardım etmek için sağlayan başka bir bilgi bana bildirin lütfen ben de çaresizdim duyuyorum. Teşekkürler! |