менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Непарного з'єднання випуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 листопада 2007, 14:42
Нові члени групи

Default Непарного з'єднання випуск

Привіт, це мій перший пост на цьому сайті, і будь-яка допомога буде дуже високу оцінку.
Протягом приблизно тижня тепер у мене були проблеми з Інтернет, де вона протікає дуже повільно. Частини, що робить цей питання, з тим дивним є те, що тільки йде в цьому режимі Super відставання протягом певного часу на день (близько 3 вечора - 1 ранку), то вона стає нормальною. Я зателефонував своєму провайдеру і після засідання з Технологія близько двох годин намагався виправити це, сказали, що це може бути мережа питанням і що хтось з мереж будуть називати мене найближчим часом. Людина зателефонував мені і сказав, що все нормально і що він, мабуть, тільки тому, що сервер підключений до повного або щось подібне .. Але як же бути, якщо це тільки початок відбувалося тиждень тому на синьому? У мене DSL і використання Westell модель 327W модем / бездротовий маршрутизатор (намагалися відключити бездротову, але не допомогло). Я в розпачі за будь-які можливі відповіді на мої проблеми, і, будь ласка, дайте мені знати, якщо є будь-якої іншої інформації я можу надати, щоб допомогти. Спасибо!
Old 5 листопада 2007, 17:29
Модератор групи

Default Непарного з'єднання випуск

Схоже, про часу, людям повернутися додому зі школи, робота і т.д., і почати підписання та вести бесіду, серфінгу і скачування. Може бути те, що сказав технологій і сервером при максимальному навантаженні та уповільнення темпів підключення.

Якщо цей же час весь час сподіватися, то провайдер буде помітити і модернізації своїх серверів, щоб задовольнити попит. На жаль, навіть найшвидший комп'ютер (по мережі), в кінцевому рахунку на милість сервера.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
BT Voyager 2110 підключень випуск robbyd Мережа, Модеми & VoIP 3 5 травня 2009 13:54
Блок живлення,,, ще питання для мене dsaliba Справа & блоки живлення 7 10 вересня 2008 13:10
DVD Region НОМЕР ПСР Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 31 січня 2008 05:06
БП випуск ukmm Справа & блоки живлення 2 14 грудня 2007 15:55
Інтернет випуск Jake2392 Мережа, Модеми & VoIP 1 22 жовтня 2007 15:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.