![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, це мій перший пост на цьому сайті, і будь-яка допомога буде дуже високу оцінку. Протягом приблизно тижня тепер у мене були проблеми з Інтернет, де вона протікає дуже повільно. Частини, що робить цей питання, з тим дивним є те, що тільки йде в цьому режимі Super відставання протягом певного часу на день (близько 3 вечора - 1 ранку), то вона стає нормальною. Я зателефонував своєму провайдеру і після засідання з Технологія близько двох годин намагався виправити це, сказали, що це може бути мережа питанням і що хтось з мереж будуть називати мене найближчим часом. Людина зателефонував мені і сказав, що все нормально і що він, мабуть, тільки тому, що сервер підключений до повного або щось подібне .. Але як же бути, якщо це тільки початок відбувалося тиждень тому на синьому? У мене DSL і використання Westell модель 327W модем / бездротовий маршрутизатор (намагалися відключити бездротову, але не допомогло). Я в розпачі за будь-які можливі відповіді на мої проблеми, і, будь ласка, дайте мені знати, якщо є будь-якої іншої інформації я можу надати, щоб допомогти. Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Схоже, про часу, людям повернутися додому зі школи, робота і т.д., і почати підписання та вести бесіду, серфінгу і скачування. Може бути те, що сказав технологій і сервером при максимальному навантаженні та уповільнення темпів підключення. Якщо цей же час весь час сподіватися, то провайдер буде помітити і модернізації своїх серверів, щоб задовольнити попит. На жаль, навіть найшвидший комп'ютер (по мережі), в кінцевому рахунку на милість сервера. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| BT Voyager 2110 підключень випуск | robbyd | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 5 травня 2009 13:54 |
| Блок живлення,,, ще питання для мене | dsaliba | Справа & блоки живлення | 7 | 10 вересня 2008 13:10 |
| DVD Region НОМЕР | ПСР | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 31 січня 2008 05:06 |
| БП випуск | ukmm | Справа & блоки живлення | 2 | 14 грудня 2007 15:55 |
| Інтернет випуск | Jake2392 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 22 жовтня 2007 15:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |