![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гей, хлопці, Мені необхідно знати, чи існують які-небудь емуляторів IPX мереж, які працюють на WinXP SP2 або 3. Нещодавно я знайшов старий Warcraft мого батька: орків і людей дисках нагорі і їм намагаються грати проти мого брата, але я не можу, оскільки вона вимагає IPX мережа
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не експерт з цього питання, але я вважаю, XP підтримує IPX / SPX протоколи.
| |||
| |||
| А завдяки
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, є прочитати тут: http://www.computing.net/answers/net...ork/13723.html
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 2 мереж .... одного комп'ютера ... за допомогою? | Хорхе Луїс | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 24 травня 2009 01:52 |
| Wi-Fi Security - використання суспільних мереж | Blackrock | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 30 квітня 2009 13:47 |
| Потрібен новий блок живлення | MJM | Справа & блоки живлення | 6 | 20 грудня 2008 20:00 |
| Безпровідні мережі | crghannan | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 19 вересня 2007 13:21 |
| Підключення 2 мереж разом | tarandeep | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 1 червня 2007 15:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |