![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Můj přítel je na Orange Broadband, ona má prostě rozešli se svým partnerem, a nejsou-li mluvit Problém je se očekává, že mi to opravit, ale ona je 3. strany majitele účtu, její přítel (ex), platí pro něj, jeho otec dostane zdarma přenosný a přesto se nelze připojit, ona receently změnila své telefonní číslo, co probally didnt help, ona potřebuje domácí sítě a je již pomocí D-Link router, problem je, že se připojí, ale žádná stránka načte? WTF?Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, jo, změna telefonního čísla bude zastavit širokopásmové pracovní lol.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Orange Light na NIC, ale plnou konektivitu? | szabika | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 30. květen 2009 00:52 |
| Orange fsmail.net email výhled nastavení | chrisleech11 | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 15. únor 2008 10:01 |
| Oranžová mezi přihlašovací obrazovka a stolním | phil66 | Linux & Alternativní OS | 4 | 21 ledna 2008 12:05 |
| Blikající oranžové světlo | ian65 | Obecné Hardware Chat | 3 | 2. ledna 2008 08:43 |
| Orange širokopásmové | dasray | Obecné Software Chat | 4 | 20. srpna 2007 12:08 |
| Thread Nástroje | |
| |