![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Ο φίλος μου είναι για την Orange Broadband, έχει χωρίσει στα δύο μόνο με την σύντροφο και δεν μιλάει το πρόβλημα είναι ότι αναμένει να μου φτιάξεις αλλά το 3ο μέρος του λογαριασμού, το φίλο της (πρώην) πληρώνει γι 'αυτό, ο πατέρας παίρνει τον φορητό υπολογιστή και δωρεάν που ακόμα δεν μπορεί να συνδεθεί, έχει αλλάξει την receently αριθμό τηλεφώνου τι probally didn't βοηθήσει, θα ανάγκες ενός οικιακού δικτύου και είναι ήδη χρησιμοποιώντας ένα router D-Link, που συνδέει το πρόβλημα, αλλά δεν θα φορτώσει σελίδες? WTF;Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, ναι, την αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου σας θα σταματήσουν να εργάζονται ευρυζωνικές lol.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πορτοκαλί Φως στις NIC αλλά πλήρη συνδεσιμότητα; | szabika | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 30 Μαΐου 2009 00:52 |
| Πορτοκαλί fsmail.net προοπτικές ρυθμίσεις email | chrisleech11 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 8 | 15 Φεβ 2008 10:01 |
| Πορτοκαλί οθόνη και σύνδεσης μεταξύ της επιφάνειας εργασίας | phil66 | Linux & Εναλλακτικές OS | 4 | 21 Ιαν 2008 12:05 |
| Πορτοκαλί φως αναβοσβήνει | ian65 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 2η Ιαν 2008 08:43 |
| Πορτοκαλί ευρυζωνικών | dasray | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 20 Αυγ 2007 12:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |