![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Mano draugas Orange Broadband, ji turi tik padalyti su savo partneriu, ir jie negali kalbėti laukia problema ji man to fix it but she's 3rd Party sąskaitos savininko, jos vaikinas (ex) moka už tai, tėvas gauna nemokamai nešiojamuosius kompiuterius ir jie vis dar negalite prisijungti, ji receently pasikeitė jo telefono numeris, kas probally didnt help, ji reikia namų tinklą, ir jau naudoju d-link router, problema yra tai jungia, bet ne puslapiuose įkelti? WTF?Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, yeah, keičiant telefono numeris bus sustabdyti savo plačiajuosčio darbo lol.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Oranžinė žiburio NIC tačiau visiškai ry? | szabika | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 30, 2009 00:52 |
| Orange fsmail.net elektroninio pašto Outlook nustatymai | chrisleech11 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 8 | 15 vasaris 2008 10:01 |
| Orange ekrane tarp prisijunkite ir darbastalio | phil66 | Linux & Alternative OS | 4 | 21 sausis 2008 12:05 |
| Orange mirksintis šviesos | ian65 | General Hardware Chat | 3 | 2 sausis 2008 08:43 |
| Orange plačiajuosčio | dasray | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Rugpjūtis 20, 2007 12:08 |
| Temos įrankiai | |
| |