![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Môj priateľ je o Orange Broadband, že práve rozešli sa svojim partnerom a nie sú-li hovoriť Problém je, že očakáva mi to opraviť, ale ona je 3. strany majiteľa účtu, jej priateľ (ex) platia pre neho, jeho otec dostane zadarmo laptop a oni stále nedá pripojiť, ona receently zmenil jej telefónne číslo, čo probally didnt pomoct, ona potrebuje domáce siete a je už pomocou D-Link router, problém je, že sa pripoja, ale žiadna stránka načíta? WTF?Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, jo, došlo k zmene telefónneho čísla sa zastaví vaše širokopásmové pracovné lol.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Orange Light na NIC, ale plnú konektivitu? | szabika | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 30. máj 2009 00:52 |
| Orange fsmail.net email výhľad nastavenia | chrisleech11 | Email, VoIP & IM Diskusia | 8 | 15. február 2008 10:01 |
| Oranžová medzi prihlasovacia obrazovka a stolovým | phil66 | Linux & Alternatívne OS | 4 | 21 januára 2008 12:05 |
| Blikajúce oranžové svetlo | ian65 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 2. januára 2008 08:43 |
| Orange širokopásmové | dasray | Všeobecné Software Chat | 4 | 20. augusta 2007 12:08 |
| Thread Tools | |
| |