![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Im имат малко проблеми с лаптоп, че аз съм ремонт. неприятности е ... Не мога да получа вградена безжична да се свърже с интернет. Мога да се свърже чрез Ethernet, че е свързан с моя безжичен маршрутизатор. Имам възможност за безжична за лаптоп, но казва, "Windows не може да конфигурира тази безжична връзка" за безжична връзка клетка, когато двойното кликване на връзката. всички драйвери са си инсталирани само в кутия, но все още нищо ... ![]() всяко мнение би било чудесно. Знам, че хората тук са приятелски настроени и се опитват да помогнат, тъй като повечето по-бързо. Благодарим ви, толкова по-напреднали |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли инсталирани софтуерно приложение за управление на безжичната мрежова карта, която може да бъде изтеглен или може вече да са инсталирани? Много от лаптоп мрежата карти са една трета част молба за управление на безжичните че над вози на Windows един. Можете също да опитате това, което може или не могат да работят: Стъпка 1 - Старт Wireless Zero конфигурация Ако се появи подкана да стартирате Wireless Zero Configuration, можете да го направите, като следвате инструкциите по-долу: ![]()
![]()
![]()
![]() Това ще отвори "Wireless Zero Configuration Имоти"
![]() От служба Контрол "прозорец ще се опита да започне" Wireless Zero Configuration ". ![]() Wireless Zero Configuration Имоти ще покаже служба Статус като "започна.
Стъпка 2 - промяна Разширени настройки, за да използвате Windows да конфигурирате безжичната си мрежа
![]() От тук, изброени под заглавието "Lan или високоскоростен Интернет", трябва да намерим безжична мрежова връзка. Щракнете върху тази икона. ![]() Ако се появи подкана да "Използвайте Windows да конфигурирате настройките на моята безжична мрежа", следвайте инструкциите по-долу: ![]()
![]()
|
| |||
| |||
| , което изглежда добро, но безжични мрежи раздел не е там: S своя XP Home по този 1. Благодаря за помощта, дори:) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Били ли сте опитвали натискане Fn + F1? (Този бутон toggles Безжични устройства (по избор) или изключите.) Какво OS, който използвате? Ако му Vista може да има съвместимост въпрос. Същинското име на вашата безжична карта е Intel 2200BG вярвам. Можете да опитате да изтеглите тези шофьори директно от Intel на адрес: http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637 Уверете се, че сте деинсталирате старите първо чрез диспечера на устройствата.
__________________ serverguy |