μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Packard Bell Easynote R1938 ασύρματη βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22ης Μαΐου 2008, 02:00
Μέλος Ομάδα

Default Packard Bell Easynote R1938 ασύρματη βοήθεια

Γεια σου ρε παιδιά im έχοντας ένα μικρό πρόβλημα με ένα laptop που είμαι επισκευή. Το πρόβλημα είναι ... i δεν μπορούν να λάβουν την ενσωματωμένη ασύρματη στο να συνδεθεί με το internet. i μπορεί να συνδεθεί μέσω Ethernet που είναι συνδεδεμένο με ασύρματο δρομολογητή μου. Έχω ενεργοποιήσει το ασύρματο για το φορητό υπολογιστή, αλλά λέει
"Τα Windows δεν μπορούν να ρυθμίσετε αυτή την ασύρματη σύνδεση"

σχετικά με την ασύρματη σύνδεση κουτί όταν κάνετε διπλό κλικ στη σύνδεση.

όλα τα προγράμματα οδήγησης έχουν εγκατασταθεί εκ νέου μόνο εγκλείω σε θήκη, αλλά ακόμα τίποτα δεν ...

Κάθε σχόλιο και θα είναι μεγάλη. Γνωρίζω ότι ο κόσμος εδώ είναι φιλικό και να προσπαθήσει να βοηθήσει ως πιο δυνατό. οπότε σας ευχαριστώ σε προχωρημένο
Old 22ης Μαΐου 2008, 13:00
Συντονιστής Ομάδας

Έχετε εγκαταστήσει μια εφαρμογή λογισμικού για την διαχείριση της ασύρματης κάρτας δικτύου που μπορεί να κατεβάσει ή να έχει ήδη εγκατασταθεί; Πολλά laptop κάρτες δικτύου έχουν ένα τρίτο μέρος αίτηση για τη διαχείριση των ασύρματων ότι βόλτες πάνω από τα Windows ένα.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτό, ενδέχεται να είναι ή να μην λειτουργεί:

Βήμα 1 - Έναρξη Wireless Zero configuration

Αν σας ζητηθεί να ξεκινήσετε το Wireless Zero Configuration, μπορείτε να το κάνετε αυτό, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

• Κάντε κλικ Εκκίνηση (επιλέξτε Ρυθμίσεις αν είναι απαραίτητο) και κάντε κλικ Πίνακας Ελέγχου
  • Switch to Κλασική Προβολή εάν απαιτείται
  • Κάντε διπλό κλικ Administrative Tools
  • Κάντε διπλό κλικ στο Υπηρεσίες
  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ για Wireless Zero Configuration (που θα βρείτε στο πλαίσιο πεδίο "Όνομα")

Αυτό θα ανοίξει "Wireless Zero Configuration Properties"
  • Στο "Startup type" λίστα, επιλέξτε Αυτόματη και πατήστε Εφαρμόζω (αν μια αλλαγή έγινε)
  • Στο "Service status", κάντε κλικ Εκκίνηση, Τότε ΟΚ

Η «Υπηρεσία Ελέγχου" παράθυρο θα προσπαθήσει να ξεκινήσει "Wireless Zero Configuration".

Wireless Zero Configuration Properties Service Status θα εμφανίσει ως «Started.
  • Κάντε κλικ ΟΚ για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές και κλείστε το παράθυρο.
Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε με τη χρήση των Windows για να διαμορφώσετε το ασύρματο δίκτυο. Θα βρείτε οδηγίες στο Βήμα 2.

Βήμα 2 - Προηγμένες ρυθμίσεις για την αλλαγή χρήσης των Windows για τη ρύθμιση ασύρματου δικτύου μου
  • Κάντε κλικ Εκκίνηση (επιλέξτε Ρυθμίσεις αν είναι απαραίτητο) και κάντε κλικ Πίνακας Ελέγχου
  • Switch to Κλασική Προβολή εάν απαιτείται
  • Επιλέξτε Συνδέσεις Δικτύου

Από εδώ, που αναφέρονται στο "Lan ή High-Speed Internet", θα πρέπει να βρεθεί μια Wireless Network Connection. Κάντε διπλό κλικ σε αυτό το εικονίδιο.

Εάν σας ζητηθεί να "Χρήση των Windows για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου μου", ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

• Κάντε κλικ Αλλαγή προηγμένες ρυθμίσεις που θα βρείτε στο Σχετικές Εργασίες
  • Επιλέξτε το Ασύρματα Δίκτυα καρτέλα
  • Κάντε κλικ για να επιλέξετε το "Χρήση των Windows για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου μου" πλαίσιο ελέγχου
  • Κάντε κλικ ΟΚ

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 24ης Μαΐου 2008, 09:11
Μέλος Ομάδα

ότι φαίνεται καλή, αλλά τα ασύρματα δίκτυα καρτέλα δεν είναι εκεί: S τα XP Home σε αυτή 1. ευχαριστώ για τη βοήθεια εν τούτοις:)
Old 25ης Μαΐου 2008, 14:34
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας gorevan View Post
ότι φαίνεται καλή, αλλά τα ασύρματα δίκτυα καρτέλα δεν είναι εκεί: S τα XP Home σε αυτή 1. ευχαριστώ για τη βοήθεια εν τούτοις:)
Πόσο μακριά μπορεί να έχετε με αυτό που είπα πριν; Δεν ξέρω που ασύρματου καρτέλα εννοείς.

Έχετε δοκιμάσει πιέζοντας Fn + F1; (Αυτό το κουμπί Εναλλάσσει ασύρματες συσκευές (προαιρετικό) εντός ή εκτός λειτουργίας.)

Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε; Αν τα Vista μπορεί να έχετε ένα ζήτημα συμβατότητας.

Το πραγματικό όνομα της εταιρείας σας είναι μια ασύρματη κάρτα Intel 2200BG πιστεύω.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη λήψη αυτών των προγραμμάτων οδήγησης από την Intel απευθείας στη διεύθυνση:
http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637

Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταργήσει την εγκατάσταση των παλαιών πρώτα μέσα Device Manager.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πως να αναβαθμίσετε RAM και επεξεργαστή της Packard Bell GA-8SIML [μητρική πλακέτα] Samantha0101 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 7 12 Ιαν 2009 13:15
Packard Bell Master Disks Μην Εργασία SlapnutSkits Γενικά Λογισμικό Chat 1 20 Φεβ 2008 02:56
Packard Bell TFT Monitor ashmehta Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 29 Ιαν 2008 12:14
Packard Bell 2422 chrisc90 PC & Console Gaming 2 4η Ιαν 2008 18:59
Packard Bell Lappys jeystone Laptops, Κινητά & PDA 2 7η Μαΐου 2007 07:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.