![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά im έχοντας ένα μικρό πρόβλημα με ένα laptop που είμαι επισκευή. Το πρόβλημα είναι ... i δεν μπορούν να λάβουν την ενσωματωμένη ασύρματη στο να συνδεθεί με το internet. i μπορεί να συνδεθεί μέσω Ethernet που είναι συνδεδεμένο με ασύρματο δρομολογητή μου. Έχω ενεργοποιήσει το ασύρματο για το φορητό υπολογιστή, αλλά λέει "Τα Windows δεν μπορούν να ρυθμίσετε αυτή την ασύρματη σύνδεση" σχετικά με την ασύρματη σύνδεση κουτί όταν κάνετε διπλό κλικ στη σύνδεση. όλα τα προγράμματα οδήγησης έχουν εγκατασταθεί εκ νέου μόνο εγκλείω σε θήκη, αλλά ακόμα τίποτα δεν ... ![]() Κάθε σχόλιο και θα είναι μεγάλη. Γνωρίζω ότι ο κόσμος εδώ είναι φιλικό και να προσπαθήσει να βοηθήσει ως πιο δυνατό. οπότε σας ευχαριστώ σε προχωρημένο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε εγκαταστήσει μια εφαρμογή λογισμικού για την διαχείριση της ασύρματης κάρτας δικτύου που μπορεί να κατεβάσει ή να έχει ήδη εγκατασταθεί; Πολλά laptop κάρτες δικτύου έχουν ένα τρίτο μέρος αίτηση για τη διαχείριση των ασύρματων ότι βόλτες πάνω από τα Windows ένα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτό, ενδέχεται να είναι ή να μην λειτουργεί: Βήμα 1 - Έναρξη Wireless Zero configuration Αν σας ζητηθεί να ξεκινήσετε το Wireless Zero Configuration, μπορείτε να το κάνετε αυτό, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες: ![]()
![]()
![]()
![]() Αυτό θα ανοίξει "Wireless Zero Configuration Properties"
![]() Η «Υπηρεσία Ελέγχου" παράθυρο θα προσπαθήσει να ξεκινήσει "Wireless Zero Configuration". ![]() Wireless Zero Configuration Properties Service Status θα εμφανίσει ως «Started.
Βήμα 2 - Προηγμένες ρυθμίσεις για την αλλαγή χρήσης των Windows για τη ρύθμιση ασύρματου δικτύου μου
![]() Από εδώ, που αναφέρονται στο "Lan ή High-Speed Internet", θα πρέπει να βρεθεί μια Wireless Network Connection. Κάντε διπλό κλικ σε αυτό το εικονίδιο. ![]() Εάν σας ζητηθεί να "Χρήση των Windows για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου μου", ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: ![]()
![]()
|
| |||
| |||
| ότι φαίνεται καλή, αλλά τα ασύρματα δίκτυα καρτέλα δεν είναι εκεί: S τα XP Home σε αυτή 1. ευχαριστώ για τη βοήθεια εν τούτοις:) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έχετε δοκιμάσει πιέζοντας Fn + F1; (Αυτό το κουμπί Εναλλάσσει ασύρματες συσκευές (προαιρετικό) εντός ή εκτός λειτουργίας.) Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε; Αν τα Vista μπορεί να έχετε ένα ζήτημα συμβατότητας. Το πραγματικό όνομα της εταιρείας σας είναι μια ασύρματη κάρτα Intel 2200BG πιστεύω. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη λήψη αυτών των προγραμμάτων οδήγησης από την Intel απευθείας στη διεύθυνση: http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637 Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταργήσει την εγκατάσταση των παλαιών πρώτα μέσα Device Manager.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πως να αναβαθμίσετε RAM και επεξεργαστή της Packard Bell GA-8SIML [μητρική πλακέτα] | Samantha0101 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 12 Ιαν 2009 13:15 |
| Packard Bell Master Disks Μην Εργασία | SlapnutSkits | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 20 Φεβ 2008 02:56 |
| Packard Bell TFT Monitor | ashmehta | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 29 Ιαν 2008 12:14 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC & Console Gaming | 2 | 4η Ιαν 2008 18:59 |
| Packard Bell Lappys | jeystone | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 7η Μαΐου 2007 07:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |