manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Packard Bell Easynote R1938 beľične pomoć

Reply

Thread Tools
Old 22 svi 2008, 02:00
Member Group

Default Packard Bell Easynote R1938 beľične pomoć

hi momački tamo im ima malo problema s laptop da sam popravljati. Problem je ... Ne mogu dobiti izgrađena u bežičnoj za spajanje na internet. ja mogu spojiti preko Ethernet koji je spojen na moj bežični usmjerivač. imam omogućen bežični na laptop, ali kaže
"Windows nije moguće konfigurirati ovaj bežične veze"

na bežičnu vezu kada okvir dvostruki klik na vezu.

svi vozači su ponovno instalirana samo obložiti, ali još uvijek ništa ...

bilo kakve povratne informacije bi bilo super. Znam ljudi ovdje su prijateljski i pokušati pomoći kao većina što je više moguće. pa hvala vam u razvijenom
Old 22 svi 2008, 13:00
Moderator / ica grupe

Imate li instaliran softver aplikacija za upravljanje bežična mrežna kartica koje se mogu skinuti ili svibanj već biti instalirana? Mnogi laptopa mreže kartice imaju trećinu aplikaciju za upravljanje beľične koji vozi preko Windows jedan.

Također možete probati ovaj, on svibanj ili svibanj ne radi:

1. korak - Počnite Wireless Zero Configuration

Ako ste šaptalac za početak Wireless Zero Configuration, to možete učiniti slijedeći upute u nastavku:

• Kliknite Početak (ako je potrebno, odaberite Postavke) i kliknite na Control Panel
  • Prebaci se na Classic View ako je potrebno
  • Dvokliknite Administrative Tools
  • Dvaput kliknite na Usluge
  • Pomaknite se dolje i dvokliknite na Wireless Zero Configuration (koji ćete naći pod polje "Ime")

To će otvoriti 'Wireless Zero Configuration Properties'
  • U "Startup type" popisa odaberite Automatski i kliknite Primijeniti (ako je promjena napravljena je)
  • U 'Service status' području, kliknite Početak, Zatim U redu

The 'Service Control "prozor će se pokušati pokrenuti' Wireless Zero Configuration".

Wireless Zero Configuration Properties će prikazati Service status kao 'Started.
  • Kliknite U redu da potvrdite promjene i zatvorite prozor.
Dalje, morat ćete odabrati za korištenje sustava Windows da biste konfigurirali svoju bežičnu mrežu. Naći ćete u uputama Korak 2.

2. korak - promjenu Napredne postavke za korištenje Windows konfigurirati bežičnu mrežu moje
  • Kliknite Početak (ako je potrebno, odaberite Postavke) i kliknite na Control Panel
  • Prebaci se na Classic View ako je potrebno
  • Odaberite Network Connections

Odavde navedeni pod 'LAN ili brzi Internet', trebali biste naći Wireless Network Connection. Dvaput kliknite na ovu ikonu.

Ako se od vas zatraži da 'Use Windows to configure moje postavke bežične mreže ", slijedite upute u nastavku:

• Kliknite Promjena naprednih postavki koje ćete naći u Povezani Zadaci
  • Odaberite Bežične mreže tab
  • Kliknite da biste odabrali 'Use Windows to configure moje postavke bežične mreže' potvrdni okvir
  • Kliknite U redu

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 24 svi 2008, 09:11
Member Group

da izgleda dobro, ali bežične mreže kartica ne postoji: S njene XP Home na ovom 1. hvala za pomoć mada:)
Old 25 svi 2008, 14:34
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by gorevan View Post
da izgleda dobro, ali bežične mreže kartica ne postoji: S njene XP Home na ovom 1. hvala za pomoć mada:)
Koliko daleko možete dobiti s tim što sam rekao prije? Ne znam što ti misliš bežičnu karticu.

Jeste li pokušali pritiskom FN + F1? (Ovaj gumb toggles Bežični uređaji (neobavezno) uključena ili isključena.)

Što su OS koristite? Ako je njegova Vista vam svibanj imati kompatibilnost ispostavljati.

Stvarno ime Vaše bežične kartica Intel 2200BG vjerujem.

Možete pokušati preuzimanje ove drivere od izravne Intel na:
http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637

Provjerite da li deinstalirati stare one prvi kroz Device Manager.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako nadograditi RAM & Procesor od Packard Bell GA-8SIML [matične ploče] Samantha0101 CPU, Matične ploče i RAM 7 12 siječanj 2009 13:15
Packard Bell Master diskovi ne rade SlapnutSkits Općenito Software Chat 1 20. veljača 2008 02:56
Packard Bell TFT Monitor ashmehta Graphics Cards & Monitors 2 29 siječanj 2008 12:14
Packard Bell 2422 chrisc90 PC & konzole Igre 2 4. siječanj 2008 18:59
Packard Bell Lappys jeystone Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 7. svibanj 2007 07:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.