![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi momački tamo im ima malo problema s laptop da sam popravljati. Problem je ... Ne mogu dobiti izgrađena u bežičnoj za spajanje na internet. ja mogu spojiti preko Ethernet koji je spojen na moj bežični usmjerivač. imam omogućen bežični na laptop, ali kaže "Windows nije moguće konfigurirati ovaj bežične veze" na bežičnu vezu kada okvir dvostruki klik na vezu. svi vozači su ponovno instalirana samo obložiti, ali još uvijek ništa ... ![]() bilo kakve povratne informacije bi bilo super. Znam ljudi ovdje su prijateljski i pokušati pomoći kao većina što je više moguće. pa hvala vam u razvijenom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li instaliran softver aplikacija za upravljanje bežična mrežna kartica koje se mogu skinuti ili svibanj već biti instalirana? Mnogi laptopa mreže kartice imaju trećinu aplikaciju za upravljanje beľične koji vozi preko Windows jedan. Također možete probati ovaj, on svibanj ili svibanj ne radi: 1. korak - Počnite Wireless Zero Configuration Ako ste šaptalac za početak Wireless Zero Configuration, to možete učiniti slijedeći upute u nastavku: ![]()
![]()
![]()
![]() To će otvoriti 'Wireless Zero Configuration Properties'
![]() The 'Service Control "prozor će se pokušati pokrenuti' Wireless Zero Configuration". ![]() Wireless Zero Configuration Properties će prikazati Service status kao 'Started.
2. korak - promjenu Napredne postavke za korištenje Windows konfigurirati bežičnu mrežu moje
![]() Odavde navedeni pod 'LAN ili brzi Internet', trebali biste naći Wireless Network Connection. Dvaput kliknite na ovu ikonu. ![]() Ako se od vas zatraži da 'Use Windows to configure moje postavke bežične mreže ", slijedite upute u nastavku: ![]()
![]()
|
| |||
| |||
| da izgleda dobro, ali bežične mreže kartica ne postoji: S njene XP Home na ovom 1. hvala za pomoć mada:) |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jeste li pokušali pritiskom FN + F1? (Ovaj gumb toggles Bežični uređaji (neobavezno) uključena ili isključena.) Što su OS koristite? Ako je njegova Vista vam svibanj imati kompatibilnost ispostavljati. Stvarno ime Vaše bežične kartica Intel 2200BG vjerujem. Možete pokušati preuzimanje ove drivere od izravne Intel na: http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637 Provjerite da li deinstalirati stare one prvi kroz Device Manager.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako nadograditi RAM & Procesor od Packard Bell GA-8SIML [matične ploče] | Samantha0101 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 12 siječanj 2009 13:15 |
| Packard Bell Master diskovi ne rade | SlapnutSkits | Općenito Software Chat | 1 | 20. veljača 2008 02:56 |
| Packard Bell TFT Monitor | ashmehta | Graphics Cards & Monitors | 2 | 29 siječanj 2008 12:14 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC & konzole Igre | 2 | 4. siječanj 2008 18:59 |
| Packard Bell Lappys | jeystone | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 7. svibanj 2007 07:24 |
| Thread Tools | |
| |