![]() |
|
| |||
| |||
| אהלן חבר 'ה IM שיש קצת בעיות עם מחשב נייד שאני תיקון. הבעיה היא ... אני לא יכול לקבל את מבונה אלחוטית כדי להתחבר לאינטרנט. אני יכול להתחבר באמצעות Ethernet כי הוא מחובר הנתב האלחוטי שלי. יש לי את האלחוטי מופעל על הנייד אבל אומר "ל-Windows אין אפשרות להגדיר את החיבור האלחוטי" על החיבור האלחוטי בתיבה בעת לחץ לחיצה כפולה על החיבור. כל מנהלי ההתקן כבר מותקן מחדש רק incase אבל עדיין כלום ... ![]() כל משוב יהיה נהדר. אני מכיר את האנשים כאן הם ידידותיים ומנסה לסייע ככל ביותר האפשרית. אז תודה מתקדמים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לך מותקן יישום תוכנה לניהול כרטיס הרשת האלחוטית, כי ניתן להוריד או עשוי להיות מותקן כבר? רבים הנייד כרטיסי רשת יש החלק השלישי יישום לניהול האלחוטית כי מעל rides של Windows אחד. אתה יכול גם לנסות את זה, הוא עשוי או עלול לא לפעול: שלב 1 - הפעל אלחוטי ללא קביעת תצורה אם אתה הנחיה להפעיל את האלחוטי ללא קביעת תצורה, אתה יכול לעשות זאת על ידי ביצוע ההנחיות הבאות: ![]()
![]()
![]()
![]() פעולה זו תפתח 'אלחוטי ללא קביעת תצורה' נכסים '
![]() ה 'שירות בקרת' חלון תנסה להפעיל 'אלחוטי ללא קביעת תצורה'. ![]() אלחוטי ללא קביעת תצורה נכסים יציג מצב שירות כ 'התחיל.
שלב 2 - לשנות הגדרות מתקדמות כדי להשתמש ב-Windows כדי להגדיר את הרשת האלחוטית
![]() מכאן, שתחת 'LAN או אינטרנט מהיר', אתה צריך למצוא חיבור רשת אלחוטי. לחץ לחיצה כפולה על סמל זה. ![]() אם תתבקש 'השתמש ב-Windows כדי להגדיר את הגדרות הרשת האלחוטית שלי', בצע את ההוראות הבאות: ![]()
![]()
|
| |||
| |||
| זה נראה טוב אבל את הכרטיסייה רשתות אלחוטיות הוא לא שם: S את זה על XP Home 1. Thanks for the help tho:) |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
האם ניסית דחופים Fn + F1? (לחצן זה toggles התקנים אלחוטיים (אופציונלי) או הניתוק.) איזה מערכת הפעלה אתה משתמש? אם את Vista יתכן תאימות הבעיה. בפועל השם של הכרטיס האלחוטי שלך הוא אינטל 2200BG אני מאמין. אתה יכול לנסות להוריד נהגים אלה ישירות מתוך אינטל בכתובת: http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637 ודא שאתה מסיר את ההתקנה של אלו הישנים הראשון דרך מנהל ההתקנים.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לשדרג זיכרון RAM של מעבד & GA-Packard Bell 8SIML [לוח האם] | Samantha0101 | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 12th ינואר 2009 13:15 |
| Packard Bell יחידת דיסקים לא עובד | SlapnutSkits | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -20 פברואר 2008 02:56 |
| Packard Bell צג TFT | ashmehta | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 29 ינואר 2008 12:14 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC & קונסולת משחקים | 2 | 4th ינואר 2008 18:59 |
| Packard Bell Lappys | jeystone | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 7 מאי 2007 07:24 |
| שרשרת כלים | |
| |