![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi there guys im o mały problem z laptopem, że jestem naprawy. kłopoty jest ... I can't get wbudowanej bezprzewodowej, aby połączyć się z internetem. mogę połączyć poprzez Ethernet, który jest podłączony do mojego routera bezprzewodowego. Mam aktywny bezprzewodowej na laptopie, ale mówi "System Windows nie może skonfigurować tego połączenia bezprzewodowego" w sprawie połączenia bezprzewodowego polu podczas podwójnego kliknięcia połączenia. wszystkie sterowniki zostały ponownie zainstalowane tylko incase ale nadal nic ... ![]() wszelkie opinie byłyby ogromne. Wiem, że ludzie tutaj są przyjazne i spróbować pomóc jak najbardziej jak to możliwe. więc dziękuję w zaawansowanej |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy masz zainstalowane oprogramowanie do zarządzania siecią bezprzewodową kartę, która można pobrać lub może być już zainstalowany? Wiele kart sieciowych ma laptopa jedna trzecia część aplikacji do zarządzania bezprzewodowym, że ponad jedna jazdy Windows. Można również spróbować, to może nie działać: Krok 1 - Rozpoczęcie konfiguracji zerowej sieci bezprzewodowej Jeśli monit o uruchomienie konfiguracji zerowej sieci bezprzewodowej, możesz to zrobić postępując zgodnie z instrukcjami podanymi poniżej: ![]()
![]()
![]()
![]() Spowoduje to otwarcie "Wireless Zero Configuration Properties"
![]() W "Control Service" okno będzie próbował uruchomić "Konfiguracja zerowej sieci bezprzewodowej". ![]() Wireless Zero Configuration Properties wyświetli Stan usługi jako "początek.
Krok 2 - zmienić zaawansowane ustawienia do korzystania z systemu Windows do konfiguracji mojej sieci bezprzewodowej
![]() Stamtąd, wymienionych w "Lan lub High-Speed Internet, powinien znaleźć Wireless Network Connection. Kliknij dwukrotnie tę ikonę. ![]() Jeśli pojawi się monit o "Użyj systemu Windows do konfiguracji ustawień sieci bezprzewodowej moje", wykonaj poniższe instrukcje: ![]()
![]()
|
| |||
| |||
| że wygląda dobrze, ale karta sieci bezprzewodowej nie ma: P jej XP Home w tym 1. Thanks for the help tho:) |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Czy próbowali naciskając Fn + F1? (Ten przycisk przełącza Urządzenia bezprzewodowe (opcjonalnie) lub off). Co OS używasz? Jeżeli Vista może mieć problem ze zgodnością. Rzeczywista nazwę bezprzewodowej karty Intel 2200BG wierzę. Możesz spróbować pobieranie tych sterowników bezpośrednio z Intel pod adresem: http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637 Upewnij się, że odinstalowałeś starych najpierw poprzez Menedżer urządzeń.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |