![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti im având o mică problemă cu un laptop care i-am reparaţii. problema este ... Nu pot să intru în construita in wireless pentru conectarea la Internet. i se poate conecta prin ethernet care este conectat la un router wireless mea. i-au permis de wireless de pe laptop, dar spune că "Windows nu poate configura această conexiune fără fir" de pe caseta de conexiune fără fir, atunci când faceţi dublu clic pe legătură. toate driver-ele au fost re-instalat doar incase, dar încă nimic ... ![]() Orice feedback ar fi grozav. Ştiu că cei de aici sunt prietenoşi şi încearcă să ajute ca cele mai multe cu putinţă. deci vă mulţumesc în avansată |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aveţi o aplicaţie software instalate pentru a gestiona card de reţea wireless, care poate fi descărcat sau să fi fost deja instalat? Multe laptop reţea carduri au o treime parte cererea de a gestiona fără fir care peste plimbari Windows unul. Puteţi, de asemenea, să încercaţi acest lucru, acesta poate sau nu locul de muncă: Pasul 1 - Start Wireless Zero Configuration Dacă vă solicită să înceapă Wireless Zero Configuration, puteţi face acest lucru, urmând instrucţiunile de mai jos: ![]()
![]()
![]()
![]() Aceasta va deschide "Wireless Zero Configuration Properties
![]() De "Serviciul de control" fereastra va încerca să înceapă "Wireless Zero Configuration". ![]() Wireless Zero Configuration Properties va afişa Service statutul de "inceput.
Pasul 2 - schimbare Setări avansate pentru a utiliza Windows pentru a configura mea de reţea fără fir
![]() De aici, enumerate sub "LAN sau internet de mare viteză", ar trebui să găsească o Wireless Network Connection. Faceţi dublu-clic pe această pictogramă. ![]() Dacă vi se solicită să "Utilizarea Windows pentru a configura setările de reţea fără fir mea", urmaţi instrucţiunile de mai jos: ![]()
![]()
|
| |||
| |||
| ca arata bine, dar de reţele fără fir fila nu este acolo: S sale cu privire la acest XP Home 1. Multumesc pentru ajutor Thợ:) |
|
| |||
| |||
| Citat:
Aţi încercat apăsând Fn + F1? (Acest buton Comută dispozitivele Wireless (optional) sau pe jos.) Ce sistem de operare folositi? Dacă sa Vista este posibil să aveţi o problemă de compatibilitate. Real numele dvs. wireless carte este un Intel 2200BG cred. Aveţi posibilitatea să încercaţi să descărcaţi aceste drivere direct de la Intel, la: http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637 Asiguraţi-vă că aţi dezinstala cele vechi primul prin Device Manager.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |