menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Packard Bell Easynote R1938 bezdrôtové pomoci

Reply

Thread Tools
Old 22. mája 2008, 02:00
Člen Skupina

ahoj kluci im majú trochu problémy s notebookom, ktorý som opravu. Problém je ... I can't get zabudované v bezdrôtové pripojenie k internetu. Nemôžem pripojiť cez ethernet, ktorý je pripojený k môjmu bezdrôtového routeru. Mám zapnuté bezdrôtové o notebook, ale hovorí,
"Systém Windows nemôže nakonfigurovať toto bezdrôtové pripojenie"

na bezdrôtové pripojenie políčko, keď dvojklikom pripojenie.

všetky ovládače boli re-nainštalovaný len zapouzdřit, ale stále nič ...

akejkoľvek spätnej väzby by bolo skvelé. Viem, že ľudia sú tu priateľskí a snažiť pomoct ako najviac je to možné. takže děkuji pokročilých
Old 22. mája 2008, 13:00
Moderátor skupiny

Máte nainštalované aplikácie pre správu bezdrôtovej sieťovej karty, ktoré si môžete stiahnuť alebo už môžu byť nainštalované? Série notebooků sieťové karty majú tretej časti aplikácie pre správu bezdrôtových že v priebehu jazdy Windows jedna.

Môžete tiež skúsiť to môže alebo nemusí pracovať:

Krok 1 - Štart Wireless Zero konfigurácia

Ak ste vyzvaní na spustenie automatickej konfigurácie bezdrôtových zariadení, môžete tak urobiť nasledovným postupom:

• Kliknite Začať (Nastavenia-li to potrebné) a kliknite na Ovládací panel
  • Prepnúť do View Classic ak to vyžaduje
  • Double-kliknite Nástroje pre správu
  • Double-kliknite na Služby
  • Prejdite nadol a Double-kliknite na Automatická konfigurácia bezdrôtových zariadení (ktorý nájdete pod 'name' field)

Tým otvoríte 'Wireless Zero konfigurácia Vlastnosti'
  • V 'Typ spustenia' zozname, vyberte Automatické a kliknite Použiť (je-li k zmene došlo)
  • V 'Service status' oblasť, kliknite na tlačidlo Začať, Pak OK

V 'Service Ovládacie' okno sa pokúsi spustiť 'Wireless Zero konfigurácia'.

Automatická konfigurácia bezdrôtových zariadení Vlastnosti zobrazí Service Status as' práce.
  • Kliknite OK potvrďte zmeny a zatvorte okno.
Ďalej si budete musieť vybrať na používanie systému Windows na konfiguráciu bezdrôtovej siete. Nájdete tu pokyny Krok 2.

Krok 2 - zmena nastavení Advanced používať Windows nakonfigurovať moju bezdrôtovú sieť
  • Kliknite Začať (Nastavenia-li to potrebné) a kliknite na Ovládací panel
  • Prepnúť do View Classic ak to vyžaduje
  • Zvoľte Sieťové pripojenia

Odtiaľ uvedené pod 'Lan alebo High-Speed Internet', mali by ste nájsť Bezdrôtové pripojenie k sieti. Double-kliknite na túto ikonu.

Ak budete vyzvaní k 'Používať Windows nastaviť moje bezdrôtová sieťová nastavenia', postupujte podľa pokynov v nasledujúcej tabuľke:

• Kliknite Zmeniť pokročilé nastavenia , Ktorý nájdete v Úloh súvisiacich
  • Vyberte Bezdrôtové siete záložka
  • Kliknutím vyberte 'Využitie systému Windows na konfiguráciu bezdrôtovej siete moje nastavenia' políčko
  • Kliknite OK

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 24. mája 2008, 09:11
Člen Skupina

že vyzerá dobre, ale v záložke bezdrôtové siete, nie je tam: S jeho XP Home na tejto 1. vďaka za pomoc Tho:)
Old 25. mája 2008, 14:34
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal gorevan View Post
že vyzerá dobre, ale v záložke bezdrôtové siete, nie je tam: S jeho XP Home na tejto 1. vďaka za pomoc Tho:)
Ako ďaleko je možné získať s tým, čo som povedal predtým? Neviem bezdrôtovú kartu, ktorá vám rozumie.

Snažili ste sa stlačením Fn + F1? (Toto tlačidlo prepína bezdrôtových zariadení (voliteľne) alebo vypnúť.)

Aký OS používate? Ak jeho Vista môžete mať problém kompatibility.

Skutočné meno vašej bezdrôtovej karta Intel 2200BG verím.

Môžete skúsiť stiahnuť tieto ovládače priamo od Intelu na:
http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637

Uistite sa, že odinštalujete staré prvou pomocou Správcu zariadení.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.