![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci im majú trochu problémy s notebookom, ktorý som opravu. Problém je ... I can't get zabudované v bezdrôtové pripojenie k internetu. Nemôžem pripojiť cez ethernet, ktorý je pripojený k môjmu bezdrôtového routeru. Mám zapnuté bezdrôtové o notebook, ale hovorí, "Systém Windows nemôže nakonfigurovať toto bezdrôtové pripojenie" na bezdrôtové pripojenie políčko, keď dvojklikom pripojenie. všetky ovládače boli re-nainštalovaný len zapouzdřit, ale stále nič ... ![]() akejkoľvek spätnej väzby by bolo skvelé. Viem, že ľudia sú tu priateľskí a snažiť pomoct ako najviac je to možné. takže děkuji pokročilých |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte nainštalované aplikácie pre správu bezdrôtovej sieťovej karty, ktoré si môžete stiahnuť alebo už môžu byť nainštalované? Série notebooků sieťové karty majú tretej časti aplikácie pre správu bezdrôtových že v priebehu jazdy Windows jedna. Môžete tiež skúsiť to môže alebo nemusí pracovať: Krok 1 - Štart Wireless Zero konfigurácia Ak ste vyzvaní na spustenie automatickej konfigurácie bezdrôtových zariadení, môžete tak urobiť nasledovným postupom: ![]()
![]()
![]()
![]() Tým otvoríte 'Wireless Zero konfigurácia Vlastnosti'
![]() V 'Service Ovládacie' okno sa pokúsi spustiť 'Wireless Zero konfigurácia'. ![]() Automatická konfigurácia bezdrôtových zariadení Vlastnosti zobrazí Service Status as' práce.
Krok 2 - zmena nastavení Advanced používať Windows nakonfigurovať moju bezdrôtovú sieť
![]() Odtiaľ uvedené pod 'Lan alebo High-Speed Internet', mali by ste nájsť Bezdrôtové pripojenie k sieti. Double-kliknite na túto ikonu. ![]() Ak budete vyzvaní k 'Používať Windows nastaviť moje bezdrôtová sieťová nastavenia', postupujte podľa pokynov v nasledujúcej tabuľke: ![]()
![]()
|
| |||
| |||
| že vyzerá dobre, ale v záložke bezdrôtové siete, nie je tam: S jeho XP Home na tejto 1. vďaka za pomoc Tho:) |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Snažili ste sa stlačením Fn + F1? (Toto tlačidlo prepína bezdrôtových zariadení (voliteľne) alebo vypnúť.) Aký OS používate? Ak jeho Vista môžete mať problém kompatibility. Skutočné meno vašej bezdrôtovej karta Intel 2200BG verím. Môžete skúsiť stiahnuť tieto ovládače priamo od Intelu na: http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637 Uistite sa, že odinštalujete staré prvou pomocou Správcu zariadení.
__________________ serverguy |