![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
бок момачки тамо им има мало проблема са лаптоп да сам поправљати. Проблем је ... Не могу добити изграђена у бежичној за спајање на интернет. ја могу повезати преко Етхернет који је спојен на мој радио усмјеривач. имам омогућен радио на лаптоп, али каже
"Уиндоус није могуће конфигурисати овај бежичне везе" на бежичну везу када оквир двоструки клик на везу. сви возачи су поново инсталирана само обложити, али још увек ништа ... ![]() било какве повратне информације би било супер. Знам људи овде су пријатељски и покушати помоћи као већина што је више могуће. па хвала вам у развијеном |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имате ли инсталиран софтвер апликација за управљање бежична мрежна картица које се могу скинути или мај већ бити инсталирана? Многи лаптоп мреже картице имају трећину апликацију за управљање бел̌ичне који вози преко Уиндоуси један.
Такође можете пробати овај, он мај или мај не ради: 1. корак - Почните Уирелесс Зеро Цонфигуратион Ако сте потакнут за почетак Уирелесс Зеро Цонфигуратион, то можете учинити следећи упутства у наставку: ![]()
![]()
![]()
![]() То ће отворити 'Уирелесс Зеро Цонфигуратион Пропертиес'
![]() Тхе 'Сервице Цонтрол "прозор ће се покушати покренути' Уирелесс Зеро Цонфигуратион". ![]() Уирелесс Зеро Цонфигуратион Пропертиес ће приказати Сервице статус као 'Стартед.
2. корак - промену Напредне поставке за коришћење Уиндоус конфигурисати бежичну мрежу моје
![]() Одавде наведени под 'ЛАН или брзи Интернет', требали бисте наћи Уирелесс Нетуорк Цоннецтион. Двапут кликните на ову икону. ![]() Ако се од вас затражи да 'Усе Уиндоус то цонфигуре моје подешавања бежичне мреже ", следите упутства у наставку: ![]()
![]()
|
|
|||
|
|||
|
да изгледа добро, али бежичне мреже картица не постоји: С њене КСП Хоме на овом 1. хвала за помоћ мада:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Јесте ли покушали притиском ФН + Ф1? (Овај дугме тогглес Бежични уређаји (необавезно) укључена или искључена.) Шта су ОС користите? Ако је његова Виста вам мај имати компатибилност примерак. Стварно име ваше бежичне картица Интел 2200БГ верујем. Можете покушати скидати ове дривер од директне Интел на: хттп://доунлоадцентер.интел.цом/Прод...ПродуцтИД=1637 Проверите да ли деинсталирам старе оне први кроз Девице Манагер.