az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Packard Bell Easynote R1938 kablosuz yardım

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 02:00 22.
Üye Grubu

Default Packard Bell Easynote R1938 kablosuz yardım

Selam beyler Ben o tamir olduğum bir dizüstü bilgisayar ile bir sorun yaşıyorsanız Sohbet. sorun olduğunu ... i dahili kablosuz internete bağlanmak için elde edemezsiniz. Benim kablosuz yönlendirici bağlı ağ üzerinden bağlanabilirsiniz. i Dizüstü bilgisayarın kablosuz etkin olmalı diyor ama
"Windows yapılandıramazsınız Bu kablosuz bağlantı"

kablosuz bağlantı kutusu üzerine çift tıklayın bağlantısı.

tüm sürücülerin sadece ama yine de hiçbir şey örtmek yüklendi yeniden-...

herhangi bir geri bildirim çok iyi olurdu. Ben burada dost ve en mümkün olduğunca yardım etmeye çalışın biliyorum. çok gelişmiş teşekkürler
Old Mayıs 2008, 13:00 22.
Moderatör Grubu

Bir yazılım uygulaması veya indirilebilir zaten yüklü olabilir, kablosuz ağ kartı yönetmek için yüklü mü? Birçok dizüstü bilgisayar, kablosuz ağ kartları yönetmek için üçüncü bir parçası uygulama var üzerinde rides Windows biri.

Ayrıca, o veya bu deneyebilirsiniz çalşmayabilir:

Adım 1 - Başlangıç Kablosuz Sıfır Yapılandırma

Eğer Kablosuz Sıfır Yapılandırma başlangıç istenir olduğunuzda, bunu aşağıdaki talimatları uygulayarak yapabilirsiniz:

• Tıklayın Başlatmak () Ayarlar gerektiğinde seçin ve tıklayın Denetim Masası
  • Geçiş yapmak için Klasik Görünüm Gerekirse
  • Çift tıklayın Yönetimsel Araçlar
  • Çift tıklayın Hizmetler
  • Aşağı doğru gidin ve çift tıklayın Kablosuz Sıfır Yapılandırma (siz 'adı altında) bu alanda bulabilirsiniz

Bu açılır Kablosuz Sıfır Yapılandırma Özellikleri '
  • Olan 'Başlangıç türü' olarak listesi seçeneğini Otomatik tıklayın Başvurmak (eğer bir değişiklik yapıldı)
  • The 'Hizmet durumu' olarak alan tıklayın Başlatmak, Sonra Tamam

Hizmet Denetim 'penceresi' başlatmak için 'çalışacak Kablosuz Sıfır Yapılandırma.

Kablosuz Sıfır Yapılandırma Özellikleri 'Başlangıç olarak Hizmet Durumu gösterecektir.
  • Tıklayın Tamam değişiklikleri onaylamak ve pencereyi kapatın.
Sonra, kullanımı Windows yapılandırmak için kablosuz ağ seçmeniz gerekir. Bulunduğunuz talimatlar bulacaksınız Adım 2.

adım 2 - yapılandırmak için Kablosuz ağ Windows kullanmak için Gelişmiş ayarlarını değiştirmek
  • Tıklayın Başlatmak () Ayarlar gerektiğinde seçin ve tıklayın Denetim Masası
  • Geçiş yapmak için Klasik Görünüm Gerekirse
  • Seçiniz Ağ Bağlantıları

Burada, 'altında LAN veya Yüksek-İnternet', bir Kablosuz Ağ Bağlantısı bulmak gerekir Hız listelenenlerden. Bu simgeye çift tıklayın.

Eğer benim kablosuz ağ ayarları ', aşağıdaki talimatları izleyin yapılandırmak için Windows Kullanım istenir:

• Tıklayın Ayarları değiştir gelişmiş size olan bulacaksınız İlgili Görevler
  • Seçin Kablosuz Ağlar sekmesi
  • Tıklayın yapılandırmak için Kablosuz ağ ayarları 'onay kutusunu' Use Windows seçmek için
  • Tıklayın Tamam

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old Mayıs 2008, 09:11 24.
Üye Grubu

ama iyi kablosuz ağları sekmesi orada değil görünüyor: S kendi XP Home Bu 1. Yardım tho için teşekkürler:)
Old Mayıs 2008, 14:34 25.
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by gorevan View Post
ama iyi kablosuz ağları sekmesi orada değil görünüyor: S kendi XP Home Bu 1. Yardım tho için teşekkürler:)
Ne kadar uzağa önce söyledikleri ile alabilirim? Sana demek olan kablosuz sekmesi bilmiyorum.

Size basılarak denedi Fn + F1? (Bu düğme Kablosuz cihazlar geçiş yapar () veya kapalı isteğe bağlı.)

Kullandığınız işletim sistemi nedir? Eğer kendi Vista'nın bir uyum sorunu olabilir.

Kablosuz kartınızın gerçek adı I Intel 2200BG inanıyorum.

Sen bu sürücüleri Intel doğrudan indirerek deneyebilirsiniz:
http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637

Emin Aygıt Yöneticisi aracılığıyla eski ilk kaldırma olun.

Reply

Register

Bookmarks