![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Selam beyler Ben o tamir olduğum bir dizüstü bilgisayar ile bir sorun yaşıyorsanız Sohbet. sorun olduğunu ... i dahili kablosuz internete bağlanmak için elde edemezsiniz. Benim kablosuz yönlendirici bağlı ağ üzerinden bağlanabilirsiniz. i Dizüstü bilgisayarın kablosuz etkin olmalı diyor ama "Windows yapılandıramazsınız Bu kablosuz bağlantı" kablosuz bağlantı kutusu üzerine çift tıklayın bağlantısı. tüm sürücülerin sadece ama yine de hiçbir şey örtmek yüklendi yeniden-... ![]() herhangi bir geri bildirim çok iyi olurdu. Ben burada dost ve en mümkün olduğunca yardım etmeye çalışın biliyorum. çok gelişmiş teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yazılım uygulaması veya indirilebilir zaten yüklü olabilir, kablosuz ağ kartı yönetmek için yüklü mü? Birçok dizüstü bilgisayar, kablosuz ağ kartları yönetmek için üçüncü bir parçası uygulama var üzerinde rides Windows biri. Ayrıca, o veya bu deneyebilirsiniz çalşmayabilir: Adım 1 - Başlangıç Kablosuz Sıfır Yapılandırma Eğer Kablosuz Sıfır Yapılandırma başlangıç istenir olduğunuzda, bunu aşağıdaki talimatları uygulayarak yapabilirsiniz: ![]()
![]()
![]()
![]() Bu açılır Kablosuz Sıfır Yapılandırma Özellikleri '
![]() Hizmet Denetim 'penceresi' başlatmak için 'çalışacak Kablosuz Sıfır Yapılandırma. ![]() Kablosuz Sıfır Yapılandırma Özellikleri 'Başlangıç olarak Hizmet Durumu gösterecektir.
adım 2 - yapılandırmak için Kablosuz ağ Windows kullanmak için Gelişmiş ayarlarını değiştirmek
![]() Burada, 'altında LAN veya Yüksek-İnternet', bir Kablosuz Ağ Bağlantısı bulmak gerekir Hız listelenenlerden. Bu simgeye çift tıklayın. ![]() Eğer benim kablosuz ağ ayarları ', aşağıdaki talimatları izleyin yapılandırmak için Windows Kullanım istenir: ![]()
![]()
|
| |||
| |||
| ama iyi kablosuz ağları sekmesi orada değil görünüyor: S kendi XP Home Bu 1. Yardım tho için teşekkürler:) |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Size basılarak denedi Fn + F1? (Bu düğme Kablosuz cihazlar geçiş yapar () veya kapalı isteğe bağlı.) Kullandığınız işletim sistemi nedir? Eğer kendi Vista'nın bir uyum sorunu olabilir. Kablosuz kartınızın gerçek adı I Intel 2200BG inanıyorum. Sen bu sürücüleri Intel doğrudan indirerek deneyebilirsiniz: http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637 Emin Aygıt Yöneticisi aracılığıyla eski ilk kaldırma olun.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |