менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Packard Bell EasyNote R1938 бездротових допомогу

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Default Packard Bell EasyNote R1938 бездротових допомогу

Привіт хлопці там їм які мають невеликі неприємності з ноутбуком, що я ремонту. Біда в тому, ... Я не можу отримати вбудовані бездротові підключення до інтернету. Я можу підключатися через Ethernet, підключений до бездротової маршрутизатор. Я дозволив бездротових на ноутбуку, але каже,
"Windows не може налаштувати бездротовий зв'язок"

на полі бездротового з'єднання, коли ви двічі клацніть на підключення.

Всі водії були знов встановлені тільки він закінчить, але ще нічого ...

будь-які відгуки було б здорово. Я знаю, що люди тут дуже привітні і прагнуть допомогти, оскільки більшість наскільки це можливо. Так що спасибі вам Розширений
Old 22 травня 2008, 13:00
Модератор групи

Чи є у вас програмне забезпечення встановлено додаток для управління бездротової мережевої карти, який можна завантажити або можуть бути вже встановлені? Багато ноутбука мережеві карти мають третій частині додатків для управління бездротовими, що протягом поїздки одного вікна.

Ви також можете спробувати це, може чи не може працювати:

Крок 1 - Початок настройки бездротового зв'язку

Якщо з'явиться запит на запуск бездротової налаштування, це можна зробити, дотримуючись інструкцій нижче:

• Натисніть Початок (виберіть Настроювання, якщо потрібно) і клацніть на Панель управління
  • Переключиться на Класичний вид у разі потреби
  • Двічі клацніть Адміністрування
  • Двічі клацніть по Послуги
  • Прокручування вниз і двічі клацніть на Бездротова настройка (які ви знайдете в розділі "Ім'я" поля)

Це буде відкрите "Бездротова настройка" Властивості '
  • У полі "Тип запуску" список ", виберіть Автоматична та натисніть Застосувати (у разі внесення змін)
  • У розділі "Служба" Статус "область, натисніть Початок, Потім OK

"Вікно Service Control 'намагатимуться" Пуск "Бездротова настройка.

Бездротова настройка властивостей буде відображати служби статус "Працює.
  • Натисніть OK , Щоб підтвердити зміни і закрити вікно.
Далі, вам необхідно вибрати Використовувати для конфігурації бездротової мережі. Ви знайдете інструкції Крок 2.

Крок 2 - змінити додаткові настройки, щоб використовувати для конфігурації бездротової мережі
  • Натисніть Початок (виберіть Настроювання, якщо потрібно) і клацніть на Панель управління
  • Переключиться на Класичний вид у разі потреби
  • Виберіть "Мережеві підключення"

Звідси, перелічених у розділі "ЛВС або високошвидкісний Інтернет", можна знайти бездротового з'єднання. Двічі клацніть на цьому значку.

Якщо з'явиться "Використовувати для конфігурації параметрів бездротової мережі", дотримуйтесь інструкцій нижче:

• Натисніть Зміна додаткових параметрів які ви знайдете в Споріднені завдання
  • Виберіть Безпровідні мережі Вкладка
  • Виберіть 'Windows використовувати для налаштування прапорець мої налаштування бездротової мережі "
  • Натисніть OK

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old
Член групи

, Що виглядає добре, але вкладка бездротових мереж не існує: S своєму XP Home з цього 1. Дякуємо за допомогу Тхо:)
Old 25 травня 2008, 14:34
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав gorevan View Post
, Що виглядає добре, але вкладка бездротових мереж не існує: S своєму XP Home з цього 1. Дякуємо за допомогу Тхо:)
Як далеко ви можете отримати те, що я говорив раніше? Я не знаю, яка вкладка бездротовим ви маєте на увазі.

Ви пробували натискання Fn + F1? (Ця кнопка перемикає бездротові пристрої (можна придбати додатково) або вимкнути.)

Якою ОС ви користуєтеся? Якщо її Vista ви можете мати проблеми сумісності.

Фактичне ім'я вашої бездротової карти Intel 2200BG я вірю.

Ви можете спробувати завантажити ці драйвери безпосередньо від Intel за адресою:
http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637

Переконайтеся, що ви видаліть старий спочатку через Диспетчер пристроїв.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.