![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт хлопці там їм які мають невеликі неприємності з ноутбуком, що я ремонту. Біда в тому, ... Я не можу отримати вбудовані бездротові підключення до інтернету. Я можу підключатися через Ethernet, підключений до бездротової маршрутизатор. Я дозволив бездротових на ноутбуку, але каже,
"Windows не може налаштувати бездротовий зв'язок" на полі бездротового з'єднання, коли ви двічі клацніть на підключення. Всі водії були знов встановлені тільки він закінчить, але ще нічого ... ![]() будь-які відгуки було б здорово. Я знаю, що люди тут дуже привітні і прагнуть допомогти, оскільки більшість наскільки це можливо. Так що спасибі вам Розширений |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Чи є у вас програмне забезпечення встановлено додаток для управління бездротової мережевої карти, який можна завантажити або можуть бути вже встановлені? Багато ноутбука мережеві карти мають третій частині додатків для управління бездротовими, що протягом поїздки одного вікна.
Ви також можете спробувати це, може чи не може працювати: Крок 1 - Початок настройки бездротового зв'язку Якщо з'явиться запит на запуск бездротової налаштування, це можна зробити, дотримуючись інструкцій нижче: ![]()
![]()
![]()
![]() Це буде відкрите "Бездротова настройка" Властивості '
![]() "Вікно Service Control 'намагатимуться" Пуск "Бездротова настройка. ![]() Бездротова настройка властивостей буде відображати служби статус "Працює.
Крок 2 - змінити додаткові настройки, щоб використовувати для конфігурації бездротової мережі
![]() Звідси, перелічених у розділі "ЛВС або високошвидкісний Інтернет", можна знайти бездротового з'єднання. Двічі клацніть на цьому значку. ![]() Якщо з'явиться "Використовувати для конфігурації параметрів бездротової мережі", дотримуйтесь інструкцій нижче: ![]()
![]()
|
|
|||
|
|||
|
, Що виглядає добре, але вкладка бездротових мереж не існує: S своєму XP Home з цього 1. Дякуємо за допомогу Тхо:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Ви пробували натискання Fn + F1? (Ця кнопка перемикає бездротові пристрої (можна придбати додатково) або вимкнути.) Якою ОС ви користуєтеся? Якщо її Vista ви можете мати проблеми сумісності. Фактичне ім'я вашої бездротової карти Intel 2200BG я вірю. Ви можете спробувати завантажити ці драйвери безпосередньо від Intel за адресою: http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=1637 Переконайтеся, що ви видаліть старий спочатку через Диспетчер пристроїв.