menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Paralelní a Wireless LAN?

Reply

Thread Nástroje
Old 30 leden 2009, 16:16
Dárce Skupina

Ahoj kluci,

Tak jsem se připojit k internetu z mé pracovní plochy pomocí bezdrátových. To pak svíčky do Linksys bezdrátový router, který se připojuje k ADSL modem / router, který pak vede k okolnímu světu.

Tak jsem dostal na Vánoce NAS disk který chci odkaz na můj mini síť v mém pokoji - takže jsem také dostal 5 portu přepínače.

Port 1 je destop, 2 v mém MacBook a 3 je nas řídit.

Ale nemůžu se zdá, že si to všichni do práce. Když jsem plug mého desktopu do routeru, je vidět a pracovat s NAS disk, ale nemůžu se připojit k internetu pomocí bezdrátové (so I can't get s okolním světem).

Jak mohu získat dva běžet vedle sebe?

Jsem se pokusil bridiging a že nefunguje - mám něco chybí? Potřebuji to ručně přidělit IP to místo automaticky přiřazovat jim? Potřebuji, aby jim rozdíl subsítí?

Díky

Tom

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 31 leden 2009, 11:09
Moderátor skupiny

Můžeš nakreslit diagram. Já jsem opravdu dobře zaměnit.

Kolik bezdrátových směrovačů máte? Jsou počítače připojené kabelově nebo bezdrátově?

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 31 leden 2009, 11:22
Moderátor skupiny

Vlastně si myslím, že bych to pochopit.

Vaše WAN k internetu přes bezdrátovou, ale chci se připojit k NAS přes přechod ve svém pokoji.

V podstatě to, co potřebujete udělat:

Na vaší bezdrátové sítě, nechat jej nastavit jako předtím. Nechá ji získat IP adresu přes DHCP.

Na kabelové sítě, přejděte k zobrazení síťových připojení, klikněte pravým tlačítkem na wired adaptér, protokol TCP / IP Vlastnosti.

Nastavte IP adresu 10.10.11.11

Masku podsítě na 255.255.255.0

Žádná výchozí brána (nevyplňujte)

No DNS serverů (nevyplňujte)

Na NAS, se v podstatě o totéž, opět nastavení statickou IP adresu, ale tentokrát s použitím IP adresu 10.10.11.10 a vše ostatní je stejné.

Na Mac, to samé ještě jednou, ale použít IP adresu 10.10.11.12

Nemám žádné zkušenosti a Mac tbh nemám ponětí, jestliže Mac bude podporovat více souběžných síťová připojení.

Pak byste měli mít přístup obou sítí.

Bylo by však mnohem jednodušší a mnohem lepší, aby byl upřímný, pokud jste měl jednu síť a všechna zařízení zapojit do tohoto.

Neumožníte překlenovací nebo si vytvořte smyčku a zhroucení všech vašich směrovačů a přepínačů.

Musíte nastavit statickou IP adres na síti jako izolované tthere není DHCP server na tom (switch je blbej srovnání s bezdrátovým routerem.)

Old 31 leden 2009, 11:40
Dárce Skupina

Díky serverguy - máme to všechno setříděno teď!

Jedinou bit Sledoval jsem jinak byla skutečná IP adres, jak jsem chtěl, bezdrátové i kabelové sítě v různých podsítích.

Díky moc!
Old 31 leden 2009, 12:59
Moderátor skupiny

To rád slyším bych pomoc.

Tak co IP adresy se vám běží nyní, pro drátové a bezdrátové stranách?

Ty by mohly teoreticky použít některou z IP adresy, pokud se začnou buď 192, 172, nebo 10

Vedení je v jiné podsíti, bylo to, co jsem vám chtěl udělat, tak proč jsem navrhl, 10.10.11, protože já nejsem vědom žádných router, že selhání v této oblasti.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.