![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci,
Tak jsem se připojit k internetu z mé pracovní plochy pomocí bezdrátových. To pak svíčky do Linksys bezdrátový router, který se připojuje k ADSL modem / router, který pak vede k okolnímu světu. Tak jsem dostal na Vánoce NAS disk který chci odkaz na můj mini síť v mém pokoji - takže jsem také dostal 5 portu přepínače. Port 1 je destop, 2 v mém MacBook a 3 je nas řídit. Ale nemůžu se zdá, že si to všichni do práce. Když jsem plug mého desktopu do routeru, je vidět a pracovat s NAS disk, ale nemůžu se připojit k internetu pomocí bezdrátové (so I can't get s okolním světem). Jak mohu získat dva běžet vedle sebe? Jsem se pokusil bridiging a že nefunguje - mám něco chybí? Potřebuji to ručně přidělit IP to místo automaticky přiřazovat jim? Potřebuji, aby jim rozdíl subsítí? Díky Tom Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžeš nakreslit diagram. Já jsem opravdu dobře zaměnit. Kolik bezdrátových směrovačů máte? Jsou počítače připojené kabelově nebo bezdrátově?
|
| |||
| |||
| Vlastně si myslím, že bych to pochopit. Vaše WAN k internetu přes bezdrátovou, ale chci se připojit k NAS přes přechod ve svém pokoji. V podstatě to, co potřebujete udělat: Na vaší bezdrátové sítě, nechat jej nastavit jako předtím. Nechá ji získat IP adresu přes DHCP. Na kabelové sítě, přejděte k zobrazení síťových připojení, klikněte pravým tlačítkem na wired adaptér, protokol TCP / IP Vlastnosti. Nastavte IP adresu 10.10.11.11 Masku podsítě na 255.255.255.0 Žádná výchozí brána (nevyplňujte) No DNS serverů (nevyplňujte) Na NAS, se v podstatě o totéž, opět nastavení statickou IP adresu, ale tentokrát s použitím IP adresu 10.10.11.10 a vše ostatní je stejné. Na Mac, to samé ještě jednou, ale použít IP adresu 10.10.11.12 Nemám žádné zkušenosti a Mac tbh nemám ponětí, jestliže Mac bude podporovat více souběžných síťová připojení. Pak byste měli mít přístup obou sítí. Bylo by však mnohem jednodušší a mnohem lepší, aby byl upřímný, pokud jste měl jednu síť a všechna zařízení zapojit do tohoto. Neumožníte překlenovací nebo si vytvořte smyčku a zhroucení všech vašich směrovačů a přepínačů. Musíte nastavit statickou IP adres na síti jako izolované tthere není DHCP server na tom (switch je blbej srovnání s bezdrátovým routerem.)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Díky serverguy - máme to všechno setříděno teď! Jedinou bit Sledoval jsem jinak byla skutečná IP adres, jak jsem chtěl, bezdrátové i kabelové sítě v různých podsítích. Díky moc! |
|
| |||
| |||
| To rád slyším bych pomoc. Tak co IP adresy se vám běží nyní, pro drátové a bezdrátové stranách? Ty by mohly teoreticky použít některou z IP adresy, pokud se začnou buď 192, 172, nebo 10 Vedení je v jiné podsíti, bylo to, co jsem vám chtěl udělat, tak proč jsem navrhl, 10.10.11, protože já nejsem vědom žádných router, že selhání v této oblasti.
__________________ serverguy |