μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Ιανουαρίου 2009, 16:16
Ομάδα Δωρητών

Γεια σας παιδιά,

Έτσι, η σύνδεση στο Internet για την επιφάνεια εργασίας μου μέσω ασύρματου. Αυτό, λοιπόν, πρίζες σε ένα ασύρματο router Linksys, τα οποία αναφέρονται σε πρίζες ADSL modem / router που πηγαίνει προς τα έξω.

Έτσι, πήρα ένα NAS οδήγησης για τα Χριστούγεννα που θέλω να συνδεθούν μεταξύ τους για να μου μίνι δίκτυο στο δωμάτιό μου - γι 'αυτό και πήρε ένα 5 λιμάνι διακόπτη.

Θύρα 1 είναι η destop, 2 κατά και 3 macbook μου είναι το ΕΓ οδήγησης.

Όμως, δεν μπορώ να φαίνεται για να είναι όλα στην εργασία. Όταν βύσμα στην επιφάνεια εργασίας μου router, θα δείτε και θα συνεργαστεί με την NAS δίσκο αλλά δεν μπορώ να συνδεθείτε στο Internet μέσω ασύρματου (γι 'αυτό δεν μπορείτε να πάρετε από τον εξωτερικό κόσμο).

Πώς μπορώ να πάρω τα δύο να τρέχει δίπλα στο άλλο;

Έχω δοκιμάσει bridiging και ότι δεν λειτούργησε - είμαι κάτι λείπει; Χρειάζεται να αντιστοιχίσετε την ΠΕ της αντί αυτόματα την ανάθεση σε αυτές; Χρειάζεται να τους δώσει διαφορά υποδίκτυα;

Ευχαριστώ

Tom

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 31 Ιανουαρίου 2009, 11:09
Συντονιστής Ομάδας

Μπορώ να σας επιστήσω διάγραμμα. Είμαι πραγματικά πολύ συγκεχυμένη.

Πόσες ασύρματων routers έχετε; Είναι οι υπολογιστές που συνδέονται με ενσύρματα ή ασύρματα;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 31 Ιανουαρίου 2009, 11:22
Συντονιστής Ομάδας

Στην πραγματικότητα νομίζω ότι έχω καταλάβει.

WAN σας με το Διαδίκτυο είναι μέσω ασύρματου, αλλά θέλετε να συνδεθείτε στο NAS μέσω ενός διακόπτη στο δωμάτιό σας.

Ουσιαστικά αυτό που χρειάζεται να κάνετε:

Σχετικά με το ασύρματο δίκτυο, αφήστε το συστήσει όπως πριν. Αφήνεται να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP μέσω του DHCP.

Με το καλωδιακό δίκτυο, πηγαίνετε να δείτε τις συνδέσεις δικτύου, κάντε δεξί κλικ για την ενσύρματη προσαρμογέα, το πρωτόκολλο TCP / IP Properties.

Ρυθμίστε τη διεύθυνση IP για να 10.10.11.11

Μάσκα υποδικτύου 255.255.255.0 να

Δεν προεπιλεγμένη πύλη (αφήστε κενό)

Δεν διακομιστές DNS (αφήστε κενό)

Με NAS, κάνουν ουσιαστικά το ίδιο πράγμα, και πάλι τη μια στατική διεύθυνση IP, αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP του 10.10.11.10 και οτιδήποτε άλλο η ίδια.

Με Mac, κάνει το ίδιο πράγμα ξανά, αλλά χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP του 10.10.11.12

Δεν έχω καμία εμπειρία Mac TBH και δεν έχουν ιδέα αν θα υποστηρίξει το Mac πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις δικτύου.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δύο δίκτυα.

Ωστόσο, θα ήταν πολύ πιο εύκολο και πολύ καλύτερα για να είμαστε ειλικρινείς, αν είχε μόνο ένα δίκτυο και να συνδεθεί όλες τις συσκευές σε αυτό.

Να μην επιτρέψει τη γεφύρωση ή θα δημιουργήσετε έναν βρόχο, και θα σας συντριβή όλων των δρομολογητών και διακοπτών.

Θα χρειαστεί να ορίσετε στατικές διευθύνσεις IP για το απομονωμένο δίκτυο tthere ως διακομιστής DHCP δεν είναι σε αυτό (ο διακόπτης είναι βουβός σε σύγκριση με το ασύρματο router.)

Old 31 Ιανουαρίου 2009, 11:40
Ομάδα Δωρητών

Χάρη serverguy - έχεις όλα ταξινομημένο τώρα!

Η μόνη κάπως παρακολούθησα με διαφορετικό ήταν η πραγματική IP διευθύνσεις που ήθελα το ασύρματο και τα ενσύρματα δίκτυα σε διαφορετικά υποδίκτυα.

Ευχαριστώ πολύ!
Old 31 Ιανουαρίου 2009, 12:59
Συντονιστής Ομάδας

Χαίρομαι που ακούω εγώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Τι είναι οι διευθύνσεις IP που λειτουργεί τώρα, για την ενσύρματη και ασύρματη πλευρές;

Μπορείτε θεωρητικά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια από τις IP διευθύνσεις, αρκεί να ξεκινήσετε με ένα 192, 172, ή 10

Διατηρώντας τους σε ένα διαφορετικό υποδίκτυο ήταν αυτό που ήθελα από εσάς, ως εκ τούτου, ο λόγος για τον οποίο προτείνεται 10.10.11 διότι δεν γνωρίζω ότι κάθε δρομολογητής αθετήσεις σε αυτό.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.