manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Paralelni i Wireless LAN?

Reply

Thread Tools
Old 30 siječanj 2009, 16:16
Donatorska Grupa

Default Paralelni i Wireless LAN?

Hi momački,

Tako sam se spojite na Internet na moj radna površina preko bežične. To onda čepovi u Povezati bežični usmjerivač, čepovi u kojem se ADSL modem / router koji onda ide prema vanjskom svijetu.

Na taj način, JA je dobio NAS pogon za Božić koje želim da se povežu na moj mini mreža u moju sobu - pa sam isto tako je dobio 5 port switch.

Luka 1 je destop, 2 u mom MacBook i 3 je nas voziti.

Ali, ja licemjerje 'činiti se da biste dobili Internet to funkcionirati sve. Našto JA čep moj desktop u ruter, on će vidjeti i raditi s NAS voziti, ali ja ne mogu povezati na Internet putem bežične (pa ne mogu dobiti na vanjski svijet).

Kako mogu doći dva ili trčanje side by side?

Ive 'pokušao bridiging i da je ne funkcionirati - mi nedostaje nešto? Trebam li ručno dodijeliti IP je umjesto da ih automatski dodjeljivanje? Trebam li dati im razlika subneta?

Hvala

Tom

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 31 siječanj 2009, 11:09
Moderator / ica grupe

Možete li nacrtati dijagram. Ja sam dobro u uistinu zbunjen.

Koliko bežični usmjerivač imate? Su računala povezana žicom ili bežično?

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 31 siječanj 2009, 11:22
Moderator / ica grupe

Zapravo mislim da razumijem.

Vaša WAN na internet je putem bežične, a želite to povezivanje to NAS preko prekidača u svoju sobu.

Uglavnom ono što trebate učiniti:

Na svoju bežičnu mrežu, ostavite ga postavite kao i prije. Dopusti da se IP adrese putem DHCP.

Na žičane mreže, otiđite na pregled mrežnih veza, pravo kliknite na wired adapter, TCP / IP Properties.

Postavite IP adresu 10.10.11.11

Subnet maska 255.255.255.0 to

Nema default gateway (ostavite prazno)

Bez DNS poslužitelja (ostavite prazno)

Na NAS, opet ne u suštini ista stvar, postavljanje statičkih IP adresa, ali ovaj put koristeći se IP adresa 10.10.11.10 i sve ostalo isto.

Na Mac, učinite istu stvar opet, ali koristiti IP adresu 10.10.11.12

Ja nemam iskustva i tbh MAC-a, nemam pojma, ako Mac će podržati mnogostruk istodoban povezivanje mreža.

Nakon toga, trebali biste biti u mogućnosti pristupiti na obje mreže.

Međutim, to bi bilo puno lakše i puno bolje biti iskren, ako ste imali samo jednu mrežu i priključen na sve uređaje koji.

Ne omogućiti premošćivanje ili ćete napraviti petlju i da će pad sve vaše usmjerivači i prekidače.

Trebate postaviti statičke IP adrese na izolirane mreže kao tthere nema DHCP server na njega (prebacivanje je nijem u odnosu na bežični usmjerivač.)

Old 31 siječanj 2009, 11:40
Donatorska Grupa

Hvala serverguy - got it all sortirani sada!

Samo sam slijedio malo drugačije je stvarna IP adresa kao što sam htjela bežičnim i žičanim mrežama na različitim subneta.

Puno hvala!
Old 31 siječanj 2009, 12:59
Moderator / ica grupe

Drago čuti sam mogao pomoći.

Pa što IP adresa radite sada, kako za poslati novac i bežični strane?

Možete teoretski mogao koristiti bilo koju od IP adrese, dok oni počinju sa bilo 192, 172, ili 10

Ih Imajući u različitim podmrežu je ono što sam htio raditi, dakle zašto sam predložio 10.10.11, jer ja sam ne svjestan od bilo koji router koji zadane na ovu.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Belkin N bežični širokopojasno usmjerivač s comcast - Wireless brzina upit tlh44 Networking, Modemi & VoIP 1 8. lipnja 2009 02:43
Mogu li spojiti slučaju obožavatelji paralelno? cammochris Cases & Power Supplies 3 20. kolovoz 2008 14:46
Bežični miš i tipkovnica, ali bežični monitor? discobiscuit Graphics Cards & Monitors 1 14 siječanj 2008 12:32
Problem instaliranja bežičnih Kabelska & 802.11g bežični ruter Zen2007 Networking, Modemi & VoIP 3 1. kolovoz 2007 05:47
Bežično umrežavanje - Dell Wireless 1390 802 kosti General Hardware Chat 9 9. ožujak 2007 03:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.