![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački,
Tako sam se spojite na Internet na moj radna površina preko bežične. To onda čepovi u Povezati bežični usmjerivač, čepovi u kojem se ADSL modem / router koji onda ide prema vanjskom svijetu. Na taj način, JA je dobio NAS pogon za Božić koje želim da se povežu na moj mini mreža u moju sobu - pa sam isto tako je dobio 5 port switch. Luka 1 je destop, 2 u mom MacBook i 3 je nas voziti. Ali, ja licemjerje 'činiti se da biste dobili Internet to funkcionirati sve. Našto JA čep moj desktop u ruter, on će vidjeti i raditi s NAS voziti, ali ja ne mogu povezati na Internet putem bežične (pa ne mogu dobiti na vanjski svijet). Kako mogu doći dva ili trčanje side by side? Ive 'pokušao bridiging i da je ne funkcionirati - mi nedostaje nešto? Trebam li ručno dodijeliti IP je umjesto da ih automatski dodjeljivanje? Trebam li dati im razlika subneta? Hvala Tom My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li nacrtati dijagram. Ja sam dobro u uistinu zbunjen. Koliko bežični usmjerivač imate? Su računala povezana žicom ili bežično?
|
| |||
| |||
| Zapravo mislim da razumijem. Vaša WAN na internet je putem bežične, a želite to povezivanje to NAS preko prekidača u svoju sobu. Uglavnom ono što trebate učiniti: Na svoju bežičnu mrežu, ostavite ga postavite kao i prije. Dopusti da se IP adrese putem DHCP. Na žičane mreže, otiđite na pregled mrežnih veza, pravo kliknite na wired adapter, TCP / IP Properties. Postavite IP adresu 10.10.11.11 Subnet maska 255.255.255.0 to Nema default gateway (ostavite prazno) Bez DNS poslužitelja (ostavite prazno) Na NAS, opet ne u suštini ista stvar, postavljanje statičkih IP adresa, ali ovaj put koristeći se IP adresa 10.10.11.10 i sve ostalo isto. Na Mac, učinite istu stvar opet, ali koristiti IP adresu 10.10.11.12 Ja nemam iskustva i tbh MAC-a, nemam pojma, ako Mac će podržati mnogostruk istodoban povezivanje mreža. Nakon toga, trebali biste biti u mogućnosti pristupiti na obje mreže. Međutim, to bi bilo puno lakše i puno bolje biti iskren, ako ste imali samo jednu mrežu i priključen na sve uređaje koji. Ne omogućiti premošćivanje ili ćete napraviti petlju i da će pad sve vaše usmjerivači i prekidače. Trebate postaviti statičke IP adrese na izolirane mreže kao tthere nema DHCP server na njega (prebacivanje je nijem u odnosu na bežični usmjerivač.)
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hvala serverguy - got it all sortirani sada! Samo sam slijedio malo drugačije je stvarna IP adresa kao što sam htjela bežičnim i žičanim mrežama na različitim subneta. Puno hvala! |
|
| |||
| |||
| Drago čuti sam mogao pomoći. Pa što IP adresa radite sada, kako za poslati novac i bežični strane? Možete teoretski mogao koristiti bilo koju od IP adrese, dok oni počinju sa bilo 192, 172, ili 10 Ih Imajući u različitim podmrežu je ono što sam htio raditi, dakle zašto sam predložio 10.10.11, jer ja sam ne svjestan od bilo koji router koji zadane na ovu.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Belkin N bežični širokopojasno usmjerivač s comcast - Wireless brzina upit | tlh44 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 8. lipnja 2009 02:43 |
| Mogu li spojiti slučaju obožavatelji paralelno? | cammochris | Cases & Power Supplies | 3 | 20. kolovoz 2008 14:46 |
| Bežični miš i tipkovnica, ali bežični monitor? | discobiscuit | Graphics Cards & Monitors | 1 | 14 siječanj 2008 12:32 |
| Problem instaliranja bežičnih Kabelska & 802.11g bežični ruter | Zen2007 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 1. kolovoz 2007 05:47 |
| Bežično umrežavanje - Dell Wireless 1390 802 | kosti | General Hardware Chat | 9 | 9. ožujak 2007 03:30 |
| Thread Tools | |
| |