kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Parallel and Wireless LAN?

Reply

Téma eszközök
Old Január 30, 2009, 16:16
Donor Group

Default Parallel and Wireless LAN?

Hi guys,

Szóval csatlakozni az internetre az asztalon keresztül, vezeték nélküli. Ez aztán dugók egy Linksys vezeték nélküli router, mely a gyertyák meg ADSL modem / router, amely aztán megy a külvilág felé.

Szóval, van egy NAS meghajtó, amit karácsonyra szeretnék összekapcsolása, az én mini-hálózat szobámba - így én is van egy 5 portos switch.

1 port a destop, 2 in my MacBook és a 3. pont a NAS meghajtó.

De nem tudom látszik-hoz kap ez minden dolgozni. When I plug-m iskolapad a router, akkor látja és együttműködik a NAS meghajtó, de nem tudok kapcsolódni a vezeték nélküli internet (így nem tudom, hogy a külvilág).

Hogy jutok el a két futtatni egymás mellett?

Megpróbáltam bridiging, és hogy nem működött - am I missing something? Be kell kézzel hozzárendelni az IP címek helyett automatikusan hozzárendeljük őket? Muszáj nekik különbség subnets?

Köszönöm

Tom

My System: #

Processzor (ok):
Intel Q6600
Alaplap:
MSI P6N SLI V2
RAM memória:
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Grafikus kártya (k):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Hangkártya:
Integrált 8 csatornás
Merevlemez (ek):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optikai meghajtó (k):
LG Lightscribe
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Wireless
Monitor (ok):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operációs rendszer (ek):
Windows XP SP3
Old Január 31, 2009, 11:09
Moderátor Csoport

Vonhatók le a diagramot. Én igazán jól vagyok zavarodva.

Hány vezeték nélküli router van? A csatlakoztatott PC-vezetékes vagy vezeték nélküli?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Január 31, 2009, 11:22
Moderátor Csoport

Igazából azt hiszem, értem.

Ön WAN hogy az interneten keresztül, vezeték nélküli, de szeretne csatlakozni a NAS keresztül kapcsoljuk a szobában.

Alapvetően mit kell tennie:

A vezeték nélküli hálózaton, hagyjuk létre, mint korábban. Hagyjuk, hogy kap egy IP-címet DHCP-n keresztül.

A vezetékes hálózat, megy a megtekintéséhez a hálózati kapcsolatok, jobb klikk a vezetékes adapter, TCP / IP tulajdonságok.

Állítsa be az IP-címet 10.10.11.11

Alhálózati maszk: 255.255.255.0

Nincs alapértelmezett átjáró (hagyja üresen)

Nincs DNS szerverek (hagyja üresen)

A NAS, akkor lényegében ugyanaz a dolog, megint beállít egy statikus IP-címet, de ezt az időt a 10.10.11.10 IP-címét, és minden más ugyanaz.

A Mac, ugyanezt csinálja, csak újra, de az IP-címét 10.10.11.12

Nekem nincs Mac tapasztalattal és TBH fogalmam sincs, ha a Mac támogatni fogja egyszerre több hálózati kapcsolatot.

Akkor, akkor képesnek kell lennie arra, hogy mind a hozzáférési hálózatok.

Ez azonban egy sokkal egyszerűbb és sokkal jobb, hogy őszinte legyek, ha éppen volt egy hálózat és minden csatlakoztatott eszköz ebbe.

Nem teszik lehetővé, áthidaló, vagy létre fog hozni egy hurkot, és összeomlik az összes routerek és switchek.

Be kell állítania statikus IP-címeket az elkülönített hálózaton tthere nincs DHCP szerver rajta (a kapcsoló buta, mint a vezeték nélküli útválasztó).

Old Január 31, 2009, 11:40
Donor Group

Köszönet serverguy - got it all válogatni most!

Az egyetlen bit követtem másképp volt az aktuális IP-címet, ahogy szerettem volna a vezeték nélküli és vezetékes hálózatok különböző alhálózat.

Nagyon köszönöm!
Old Január 31, 2009, 12:59
Moderátor Csoport

Örülünk, hogy tudtam segíteni.

Szóval, milyen IP-címek fut most, a vezetékes és vezeték nélküli oldalon?

Akkor elvileg használja az IP-címek, mindaddig, amíg azok kezdődik vagy 192, 172, vagy 10

Tartása egy másik alhálózat volt, amit én akartam csinálni, ezért azt javasoltam, hogy miért 10.10.11, mert én nem vagyok tisztában, hogy olyan router alapértelmezett e.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.