mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Parallel LAN ir bevielis?

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 30, 2009, 16:16
Donorų grupės

Default Parallel LAN ir bevielis?

Hi guys,

Taigi aš prisijungti prie interneto mano darbastalio per Wireless. Tai tada kištukai į Linksys bevielis maršrutizatorius, kuris prijungiamas iš ADSL modemas / maršrutizatorius, kurie vėliau patenka į išorinį pasaulį.

Taigi, aš turiu nano vairuoti Kalėdų, kurį aš noriu susieti savo mini tinklų Mano kambarys - todėl aš taip pat turiu 5 port switch.

Uosto 1 darbastalis, 2 mano MacBook ir 3 Komentarai vairuoti.

Bet, I can't seem to get it visi į darbą. When I plug my desktop į maršrutizatorių, tai bus matyti ir dirbti su nano vairuoti, bet aš negaliu prisijungti prie interneto per belaidį (todėl aš negaliu patekti į išorinį pasaulį).

Kaip galėčiau gauti dviem paleisti šalia?

I've tried bridiging ir kad nebuvo darbe - Am I missing something? Ar man reikia rankiniu būdu priskirti IP, o ne automatiškai priskirdami jiems? Ar man reikia duoti jiems skirtumas antrinis?

Ačiū

Tomas

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel Q6600
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI V2
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (-ai):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Garso plokštė:
Integruota 8 kanalų
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Wireless
Monitorius (-ai):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Professional SP3
Old Sausis 31, 2009, 11:09
Moderatorius Grupė

Ar galite sudaryti diagramą. Aš gerai tikrai supainioti.

Kiek bevielis maršrutizatorius turite? Ar kompiuteriai sujungiami laidais ar bevielio ryšio?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Sausis 31, 2009, 11:22
Moderatorius Grupė

Tiesą sakant, aš manau, tai supranta.

Jūsų WAN prie interneto per belaidį, bet noriu prisijungti prie NAS per savo kambarį jungiklį.

Iš esmės, ką reikia daryti:

Jūsų bevielio tinklo, jis gali būti įsteigtas kaip anksčiau. Kad ji galėtų gauti IP adresą per DHCP.

Ant laidinio tinklo, eikite į mano tinklo jungtys, paspauskite dešinį klavišą ant laidinio adapterio, TCP / IP Properties ".

Nustatyti IP adresas 10.10.11.11

Potinklio kaukė 255.255.255.0

Nr default gateway (palikite tuščią)

No DNS serverius (palikti tuščią)

Dėl nano, tai iš esmės tas pats, vėl nustatyti statinio IP adreso, tačiau šį kartą, naudojant IP adresas 10.10.11.10 ir visa kita tas pats.

Dėl Mac, tai tas pats, dar kartą, tačiau naudojamas IP adresas 10.10.11.12

Aš neturiu Mac, patirtimi ir TBH neįsivaizduoju, jei Mac rems kelis vienu metu tinklo.

Tada turėtumėte galėti naudotis abiejuose tinkluose.

Tačiau, kad būtų daug paprasčiau ir daug geriau būti sąžiningu, jei jūs tiesiog turėjo vieną tinklą ir prijungti visus prietaisus į tą.

Neleidžia mažinti arba jūs sukursite linijos ir susidūrimo visus jūsų maršrutizatoriai ir komutatoriai.

Jums reikia nustatyti statinius IP adresus izoliuotas tinklas tthere nėra DHCP serveris, jis (jungiklis yra jame, palyginti su bevielis maršrutizatorius).

Old Sausis 31, 2009, 11:40
Donorų grupės

Ačiū serverguy - got it all sorted now!

Tik šiek tiek vėliau aš kitaip buvo tikrasis IP adresus, kaip aš norėjau bevielio ir laidinio tinklų įvairių antrinis.

Thanks a lot!
Old Sausis 31, 2009, 12:59
Moderatorius Grupė

Džiaugiamės, kad galėjau padėti.

Taigi, kas IP adresai jūs naudojate dabar, laidinių ir bevielių pusių?

Jūs teoriškai gali naudoti bet kokį IP adresus, jei jie pradeda su 192 arba 172, arba 10

Išlaikyti jų skirtingas potinklio buvo, ką aš norėjau tau daryti, taigi, kodėl aš pasiūlė 10.10.11, nes aš nežinau jokių maršrutizatorių, kad pagal nutylėjimą šis.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.