mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Paralēlā LAN un Wireless?

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 30, 2009, 16:16
Donors Group

Hi guys,

Tāpēc es savienojumu ar internetu par manu desktop, izmantojot bezvadu. Šis tad vērā Linksys bezvadu maršrutētāju, kas iespraust sveces no ADSL modem / router, kas pēc tam dodas uz ārpasauli.

So, I got NAS disku Ziemassvētku ko es vēlos saistīt ar savu mini tīkla manā istabā - tāpēc es arī ieguva 5 portu slēdzi.

Port 1 darbvirsmu, 2 in my MacBook un 3 nas vadīt transportlīdzekli.

Bet, man šķiet, nevaram iegūt visu darbu. Kad es plug manu desktop vērā maršrutētāju, tas redzēt un strādāt ar NAS disku, bet es nevaru pieslēgties internetam, izmantojot bezvadu (lai es nevarētu nokļūt ārpus pasaulē).

Kā es varu nokļūt divas palaist blakus?

I've tried bridiging un nestrādāja - am I missing something? Vai man ir nepieciešams manuāli piešķirt IP ir nevis automātiski piešķirot tiem? Vai man ir nepieciešams, lai dotu viņiem atšķirība subnets?

Pateicība

Tom

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old Janvāris 31, 2009, 11:09
Moderator Group

Vai varat izdarīt diagrammu. Es esmu labi patiesi apjukusi.

Cik bezvadu maršrutētāju jums ir? Vai datori savienoti ar vadu vai bezvadu?

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Janvāris 31, 2009, 11:22
Moderator Group

Patiesībā es domāju, ka es to saprotu.

Jūsu WAN uz internetu ir caur wireless, bet vēlaties pieslēgties NAS caur slēdzi jūsu istabā.

Būtībā, kas jums jādara:

Jūsu bezvadu tīklam, atstājiet tika izveidota kā agrāk. Lai tas varētu iegūt IP adresi caur DHCP.

Par vadu tīklu, dodieties apskatīt tīklu savienojumi, peles labo pogu noklikšķiniet uz adaptera vadu, TCP / IP Properties.

Noteikt IP adresi 10.10.11.11

Apakštīkla maska, kas 255.255.255.0

Nē default gateway (atstāt tukšu)

Nē DNS serveros (atstāt tukšu)

Par NAS, vai būtībā tas pats, atkal nosakot statisku IP adresi, bet šajā laikā, izmantojot IP adreses 10.10.11.10 un viss pārējais tāds pats.

Uz Mac, to pašu vēlreiz, bet tās var izmantot IP adresi 10.10.11.12

Man nav Mac pieredze un TBH nav ne jausmas, ja Mac atbalstīs vairāku vienlaicīgu tīkla savienojumus.

Tad jums vajadzētu būt spējīgam piekļūt abiem tīkliem.

Tomēr tas būtu daudz vieglāk un daudz labāk, lai ir godīgi, ja jūs tikko bija vienā tīklā un pieslēgts visu ierīču vērā, ka.

Neļauj mazināt vai jums izveidot cilpu, un būs crash visas jūsu maršrutētājiem un slēdžiem.

Jāiestata statisku IP adreses uz izolētu tīklu Vveiktie nav DHCP serveris uz tā (slēdzis ir mēms, salīdzinot ar bezvadu router.)

Old Janvāris 31, 2009, 11:40
Donors Group

Paldies serverguy - got it all sorted tagad!

Tikai mazliet es sekoju savādāk bija faktisko IP adreses, kā es gribēju bezvadu un kabeļu tīkliem dažādās subnets.

Thanks a lot!
Old Janvāris 31, 2009, 12:59
Moderator Group

Prieks dzirdēt, es varētu palīdzēt.

Tātad, kādas IP adreses ir jūsu darbojas tagad, vadu un bezvadu pusēs?

Tu teorētiski var izmantot jebkuru no IP adreses, ja tās sākas ar vai nu 192, 172, vai 10

Uzturētu tos dažādās apakštīkla bija tāds, ko es gribētu jums darīt, līdz ar to kāpēc man ieteica 10.10.11, jo es neesmu informēts par jebkuru router, ka saistību nepildīšanas šajā ziņā.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.