mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Paralel LAN şi Wireless?

Reply

Thread Tools
Old 30 ianuarie 2009, 16:16
Grupul de donator

Default Paralel LAN şi Wireless?

Salut baieti,

Aşa că am conecta la internet pe desktop-ul meu prin fără fir. Această apoi se conectează la un router Linksys Wireless, care se conectează la faptul ADSL modem / router, care apoi se duce la lumea din afara.

Deci, am luat o unitate NAS de Craciun pe care vreau să link-ul de până la reţeaua mea mini în camera mea - aşa că am luat, de asemenea, un Switch 5 port.

Port 1 este destop, 2 în MacBook mea şi 3 este unitatea NAS.

Dar, nu pot pare la spre a lua totul la locul de muncă. Când m-am plug meu pupitru în router-ul, acesta va vedea şi să lucreze cu unitatea de SNC, dar nu se poate conecta la Internet prin wireless (deci nu pot ajunge la lumea din afara).

Cum pot obţine cele două pentru a executa una lângă cealaltă?

Am incercat bridiging şi că nu au locul de muncă - Îmi scapă ceva? Am nevoie de a atribui manual IP-uri în loc de automat, atribuindu-le? Am nevoie pentru a le da diferenta subreţele?

Mulţumesc

Tom

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel Q6600
Plăci de bază:
MSI P6N SLI V2
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC6400 pirat
Placă grafică (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Placă de sunet:
Integrat 8 Canal
Hard Drive (e):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (e):
LG LightScribe
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana & Toughpower 750W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Sistem de operare (e):
Windows XP Professional SP3
Old 31 ianuarie 2009, 11:09
Moderator Group

Poţi desena o diagramă. Sunt cu adevărat bine în confuz.

Cât de multe routere wireless ai? Sunt PC-urile conectate prin cablu sau fără fir?

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 31 ianuarie 2009, 11:22
Moderator Group

De fapt cred că înţeleg.

Dvs. WAN la Internet este prin wireless, dar doresc să se conecteze la SNC prin intermediul unui comutator în camera ta.

În principiu ce trebuie să faci:

La data de reţea fără fir, lăsaţi-l constituit ca mai înainte. Permiteţi-i pentru a obţine o adresă IP prin DHCP.

Pe de o reţea cu fir, du-te pentru a vizualiza conexiunile de reţea, faceţi clic dreapta pe adaptorul cu fir, TCP / IP Properties.

Setaţi adresa IP pentru a 10.10.11.11

Subnet Mask pentru a 255.255.255.0

Nr gateway-ul implicit (lăsaţi necompletat)

Nr serverele DNS (lăsaţi necompletat)

Pe SNC, a face, în esenţă, acelaşi lucru, stabilind din nou, o adresă IP statică, dar de data aceasta, folosind adresa de IP a 10.10.11.10 şi orice altceva la fel.

Pe Mac, a face acelaşi lucru din nou, dar utilizarea adresa IP a 10.10.11.12

Nu am nici o experienţă Mac şi TBH nu au nici o idee în cazul în care Mac va suporta mai multe conexiuni simultane de reţea.

Apoi, ar trebui să poată accesa ambele reţele.

Cu toate acestea, ar fi mult mai uşor şi mult mai bine să fiu sincer, dacă tu chiar au avut unul de reţea şi a tuturor dispozitivelor conectate în această.

Nu activaţi în punţi sau veţi crea o buclă şi vor crash toate de routere si switch-uri.

Ai nevoie pentru a seta adrese IP statice pe reţeaua de izolat ca tthere este nici un server DHCP pe el (comutatorul este prost, comparativ cu router fără fir.)

Old 31 ianuarie 2009, 11:40
Grupul de donator

Multumesc serverguy - got it all sortate acum!

Bit doar am urmat în mod diferit a fost adrese reale de IP aşa cum am vrut fără fir şi reţelele cablate pe subreţele diferite.

Multumesc mult!
Old 31 ianuarie 2009, 12:59
Moderator Group

Mă bucur să aud am putut ajuta.

Deci, ce adrese IP fugi acum, pentru fir şi părţi fără fir?

Ai putea folosi, teoretic, la oricare dintre adresele de IP, atât timp cât acestea încep fie cu 192, 172, sau 10

Păstrarea-le într-o subreţea diferite, a fost ceea ce am vrut să faci, prin urmare, de ce am sugerat 10.10.11 pentru că nu am cunoştinţă de nici un router care valoarea implicită pentru acest lucru.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.