![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci,
Tak som sa pripojiť k internetu na ploche cez bezdrôtové. Toto potom zapojí do golfové ihrisko bezdrôtový router, ktorý sa zasunie do ADSL modem / router, ktorý potom ide k vonkajšiemu svetu. Takže mám disk NAS na Vianoce, ktoré chcem spojiť do môjho mini siete v mojej izbe - takže som tiež dostal 5 portový switch. Port 1 je destop, 2 v mojom MacBook a 3 je nas drive. Ale nemôžem Zdá sa dostať to všetko do práce. Keď som sa pripojiť svoje počítače do routeru, bude to vidieť a pracovať s disk NAS, ale nemôžem sa pripojiť k internetu pomocou bezdrôtovej (takže sa nemôžem dostať k okolitému svetu). Ako môžem získať dva plynúť vedľa seba? Snažil som sa bridiging a to nefungovalo - am I missing something? Musím ručne priradiť IP jeho miesto automaticky priradiť im? Musím im dať rozdiel podsietí? Vďaka Tom Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete nakresliť diagram. Som si dobre v skutočne zmätený. Koľko bezdrôtových smerovačov máte? Sú osobných počítačov pripojených po drôte alebo bezdrôtovo?
|
| |||
| |||
| Vlastne myslím, že rozumiem. Vaša WAN k internetu je cez bezdrôtové, ale chcú sa pripojiť k NAS cez prechod vo svojej izbe. V podstate to, čo musíte urobiť: Bezdrôtovej sieti, ho nechajte nastaviť ako predtým. Tomu, aby mohla získať IP adresu cez DHCP. Na káblové siete, prejdite na zobrazenie sieťové pripojenia, kliknite pravým tlačidlom na diaľkovom adaptér, protokol TCP / IP Properties. Nastavte IP adresu 10.10.11.11 Masku podsiete na 255.255.255.0 Žiadna predvolená brána (nevyplňujte) No DNS servery (nevyplňujte) Na NAS, v podstate to isté, opäť nastavenie statickej IP adresy, ale tentoraz s použitím IP adresu 10.10.11.10 a všetko ostatné rovnako. Na Mac, to isté znova, ale použiť IP adresu 10.10.11.12 Nemám žiadne skúsenosti Mac a TBH nemajú tušenie, či Mac bude podporovať viac súčasných pripojení k sieti. Potom by ste mali mať prístup k obidvom sieťam. Avšak, bolo by to oveľa jednoduchšie a oveľa lepšie, aby som bol úprimný, ak ste práve jednu sieť a všetky zariadenia zapojiť do toho. Neumožňujú preklenovacie alebo budete-li vytvoriť slučku a zrútenie všetkých svojich smerovačov a prepínačov. Je potrebné nastaviť statickú IP adries na sieti ako izolované Malo nie je server DHCP na ňom (prepínač je hlúpy v porovnaní s bezdrôtový smerovač).
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vďaka serverguy - mám to všetko zoradených teraz! Sledoval som len trochu inak, bolo skutočné IP adresy, ako som chcel, bezdrôtové a káblové siete v rôznych podsítích. Díky moc! |
|
| |||
| |||
| Rád, že som mohol pomôcť. Tak čo IP adresy sú vám beží teraz, pre drôtové a bezdrôtové strán? Dalo by sa teoreticky použiť niektorú z IP adresy, ak sa začnú buď 192, 172, alebo 10 Ich udržiavanie v inej podsieti bolo to, čo som vám chcel urobiť, a preto dôvod, prečo som navrhol, 10.10.11, pretože si nie som vedomý žiadne predvolený smerovač, ktorý sa na to.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Belkin N bezdrôtový router s Comcast širokopásmové - Wireless rýchlosti dotazu | tlh44 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 8 júna 2009 02:43 |
| Môžeš pripojiť prípade ventilátory paralelne? | cammochris | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 20. August 2008 14:46 |
| Bezdrôtovej myši a klávesnice, ale bezdrôtové monitora? | discobiscuit | Graphics Cards & Monitory | 1 | 14. január 2008 12:32 |
| Problém inštaláciu Cable & Wireless 802.11g bezdrôtový router | Zen2007 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 1. august 2007 05:47 |
| Bezdrôtové siete - Dell Wireless 1390 802 | Kosti | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 9. marca 2007 03:30 |
| Thread Tools | |
| |