мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Паралелни и Уирелесс ЛАН?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. Мар 2009, 16:16
Донаторска Група

Default Паралелни и Уирелесс ЛАН?

Бок момачки,

Тако сам повезати на Интернет на мом десктопу путем бежичне. То онда утикачи у линксыс радио рутери, који се у утикачи АДСЛ модем / рутери који потом иде на спољни свет.

Дакле, добио сам НАМА погон за Божић које желим линк до мог мини мреже у моју собу - тако сам и добила 5 порт прекидача.

Лука 1 је дестоп, 2 у свом Мацбоок и 3 је нас возити.

Али, не могу се чинити да би се све то да ради. Кад сам додатак мом десктопу у рутери, он ће видети и радити са НАМА диск али не могу повезати на Интернет преко бежичне (па ја не могу доћи на спољни свет).

Како могу добити два изводити упоредо?

Иве 'суђен бридигинг а да није' посао - ми недостаје несто? Требам ли ручно доделите ИП'с уместо аутоматски додјељује њима? Требам ли да да им разлика субнетс?

Хвала

Том

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Old 31. Мар 2009, 11:09
Модератор / ица групе

Можете ли повући дијаграм. Ја сам заиста добро збуњен.

Колико бежичних усмерива имате? Су рачунара спојена жицом или бежичне?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 31. Мар 2009, 11:22
Модератор / ица групе

Заправо ја мислим да то разуме.

Ваша УАН на интернет је путем бежичног, али желе спојити на НАС путем пребацити у вашој соби.

Углавном оно што треба да урадите:

На вашу бежичну мрежу, оставите га поставите као и пре. Дозволи да се ИП адресе путем ДХЦП.

На ожичен мреже, иди на преглед мрежних веза, десним тастером миша кликните на ожичен адаптер, ТЦП / ИП Пропертиес.

Постави ИП адресе 10.10.11.11

Субнет маска за 255.255.255.0

Не дефаулт гатеуаы (оставите празно)

Без ДНС сервера (оставите празно)

На НАС, урадите суштини иста ствар, опет постављање статичких ИП адреса, али овај пут користећи се ИП адресом 10.10.11.10 а све остало исто.

На Мац, урадите исту ствар опет, али да користи ИП адресу 10.10.11.12

Ја немам искуства и Мац ТБХ немам појма је ли Мац за симултано ће подржавати вишеструке мрежне везе.

Након тога, требало би да буде у могућности да приступи на обе мреже.

Међутим, било би много лакше и много боље бити искрен и ако је имала само једну мрежу прикључен и на које све уређаје.

Не омогућити премошћавање или ћете створити петље и да ће срушити све ваше усмјеривач и комутатор.

Морате поставити статичку ИП адресе на изоловане мреже ттхере нема ДХЦП сервера на њу (на прекидач је мутав у односу на радио усмјеривач.)

Old 31. Мар 2009, 11:40
Донаторска Група

Хвала сервергуы - добио је све сортирано у аукцији!

Једина битна сам следио другације била стварна ИП адреса као што сам хтио и бежичне мреже ожичен на различитим субнетс.

Пуно хвала!
Old 31. Мар 2009, 12:59
Модератор / ица групе

Драго ми је чути да сам могао помоћи.

Па што су ИП адреса коју изводи сада, за ожичен и радио стране?

Могло би теоретски да користи било које ИП адресе, докле год су започели са било 192, 172, или 10

Имајући их у различитим подмрежом је што сам ти хтио да раде, дакле зашто сам предложио 10:10:11, јер ја нисам свестан да је било који рутери додијељене на ово.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Белкин Н радио броадбанд усмјеривач с Цомцаст - Уирелесс брзина упит тлх44 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 8. јуна 2009 02:43
Могу ли спојити случају обожаватељи паралелно? цаммоцхрис Цасес & Поуер Супплиес 3 20 аугуст 2008 14:46
Бежични миш и тастатура, али радио монитор? дисцобисцуит Грапхицс Цардс & Мониторс 1 14 јануар 2008 12:32
Проблем инсталације бежичних кабловска & 802.11г бежични рутери Зен2007 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 1 аугуст 2007 05:47
Бежично умрежавање - Делл Уирелесс 1390 802 кости Генерал Хардуаре Цхат 9 9 март 2007 03:30
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц