az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Paralel LAN ve Kablosuz?

Reply

Konu Araçları
Old 30 Ocak 2009, 16:16
Bağış Grubu

Merhaba çocuklar,

Ben Internet'e masaüstü kablosuz ile bağlayın. Hangi fişlerini bir Linksys kablosuz yönlendirici, bu ardından fişleri dışında ADSL Modem / Daha sonra dış dünya gider yönlendirici.

Ben Noel için NAS sürücü, benim küçük ağa Odamda bağlantı istiyorum - Ben de 5 geçiş noktası var var.

Port 1 benim Macbook olarak destop, 2 ve 3 de NAS sürücüdür.

Ama, bütün çalışma almak gibi değildir. Ben yönlendirici bir masaüstü eklentisi, görmek ve NAS sürücü ile ama internete kablosuz (yani dış dünyaya can't get üzerinden bağlantı yapamazsınız).

Nasıl iki yan yana çalıştırmayı alabilirim?

Ben bridiging denedim ve işe yaramadı - Ben bir şey eksik? Elle IP atamak gerekir mi yerine's otomatik olarak atama? Onları alt ağları farkı vermeye gerek var mı?

Teşekkürler

Tom

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel Q6600
Anakart:
MSI P6N SLI V2
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC6400 korsan
Grafik Kartı (ler):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Ses Kartı:
Entegre 8 Kanal
Sabit Disk (ler):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optik Sürücü (ler):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Kablosuz
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP SP3
Old 31 Ocak 2009 11:09,
Moderatör Grubu

Bir şema çizebilir. Ben de gerçekten de karıştı.

Kaç kablosuz router var? PC'ler için kablolu veya kablosuz ile bağlantılı mı?

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 31 Ocak 2009, 11:22
Moderatör Grubu

Aslında ben anlıyorum düşünüyorum.

Kablosuz internet üzerinden, ancak NAS için odada bir anahtar ile bağlanmak isterseniz için WAN.

Temel olarak ne yapmak gerekir:

Kablosuz ağ de, daha önce olduğu gibi kurmak bırakın. Bu DHCP ile bir IP adresi almak için izin ver.

Kablolu ağında, ağ bağlantıları, Kablolu adaptör, TCP / IP Özellikleri sağ tıklayın gidin.

Set 10.10.11.11 için IP adresi

255.255.255.0 için Subnet maskesi

Varsayılan ağ geçidi (boş) bırakmak

DNS sunucuları (boş) bırakmak

Ve NAS tarihinde yeniden bir statik IP adres ayarı, aslında aynı şey bu sefer 10.10.11.10 ve diğerleri aynı, IP adresini kullanarak.

Mac tarihinde, yine aynı şey ama 10.10.11.12 bilgisayarın IP adresini kullanın

Eğer Mac aynı anda birden fazla ağ bağlantılarını destekleyecek Ben Mac deneyimi ve TBH var hiç bir fikrim yok.

Daha sonra, her iki ağ erişim gerekir.

Eğer bir ağ vardı ve tüm cihazlar takılı Ancak dürüst olmak gerekirse çok daha kolay ve çok daha iyi olurdu.

Köprü sağlamak, yoksa bir döngü oluşturacağız ve tüm yönlendiriciler ve anahtarlarının kilitlenebilir.

(Anahtar Saçma Sen tthere olarak izole ağ üzerinde statik IP adresi ayarlamanız gerekir üzerinde DHCP sunucusu olan kablosuz yönlendirici kıyasla.)

Old 31 Ocak 2009, 11:40
Bağış Grubu

Teşekkürler serverguy - Şimdilik sıralanmış Anladım!

Ben ve farklı alt ağda Kablolu kablosuz ağları istedim ben farklı takip tek parça gerçek IP adresleri oldu.

Çok teşekkürler!
Old 31 Ocak 2009, 12:59
Moderatör Grubu

Ben yardımcı olabilir duyduğuma sevindim.

Şimdi çalışan Peki IP adreslerini vardır için, kablolu ve kablosuz taraf?

Sen teorik olarak ya da 192, 172 veya 10 ile başlayan tüm IP adreslerini kullanmak olabilir

Ne yapmak, böylece, çünkü herhangi bir yönlendiricinin farkında değilim yüzden 10.10.11 önerilen istedim farklı bir alt ağ olarak tutmak olduğunu bu varsayılanları.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından